Ryo1, Hırsızdır.
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ryo1, Hırsızdır.
-
03-10-2019, 11:17:04Dun kefil olması icin +9 shardı tradeden Ryo1'e verdim, daha sonra rvo1 adlı şahıstan bana trade geldi, ve bu olay uzerine supelendım bunu pm den ryo1'ede soyledım. ve ben Ryo1' i uyardım. Fake tradelere dikkat etmesi icin. 1000 kere dikkat et, trade koyarken şifre yazalım coins olarak 1992 yazayım dedım, daha sonra ıtemı koy dedım, o sırada adam gıtmıs ben ıtemı verdım dedı. Demınde konustum, zararımın yarısını karşılamasını ıstedım, sureklı konuyu degıstırıp suc'u bana atmaya calısıyor benı bılen dıyerek ıcın işinden cıkmaya calışıyor. Sizi, Allaha havale ediyorum, onun adaleti hepimizden ustun, inşallah aynı şeyi başınıza getirir, benım yum emeğimi dolandırıcıya kaptırdınız, yazıklar olsun sizi adam sanıp kefil yapana. Bana ticket at dıyorlar, İtemi ben kaptırmamışım ki ben tıcket atayım, Ticket atması gereken Ryo1, ayrıca resmı forumada konu acdım ne yapabılırım dıye aldıgım cevaplar tam duşunduğum gibi oldu. Buyrun resmı foruma actıgım konu: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz2hgo1n1XI Aynı olay aylar once başıma gelmıstı, brandao'ya ıtemını verıcektım, o sırada bana fake trade geldi ve ıtem gıttı baskasına, ben tekrar cebımden para vererek calan adamdan ıtemı gerı alıp salihe vermiştim. Olması gereken buydu, ama bunlarda insanlık yok, ıtemı caldırıyorlar veya calısıyorlar ve ıcımr rahatt dıyıp pm blockluyorsunuz, Allahınızdan bulun, kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Ben yine calışır alırım ama siz o kul hakkını, kul helal etmeden odeyemezsiniz, Lanet olsun sizin gibi insanlara. Hakkım haram olsun size. "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikce olmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) "Mazlumun bedduasından sakınınız. Cunku onun duasıyla Allah arasında perde yoktur." (Buharî, Muslim) __________________