HarbiMachine Veda.
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- HarbiMachine Veda.
-
03-10-2019, 11:16:39Oncelikle Herkese iyi Oyunlar Sadece Birkac Dakkanızı Alacağım Musadenizle Oyun Yuzunden Bazı nedenler yuzunden Aramızda Yaşanan Sorunlar Nedeniyle 13,10,2013 Tarihi İtibari İle Oyunu Bırakmıs Bulunuyorum Tum İtemlerim Satılmıstır Herkes Hakkını Helal Etsin Bende Bir Hakkınız Varsa Helalı Hoş Olsun Elimden Geldiği Kadar Şu Oyunda Kimseyle Kotu Olmamaya Calıştım Coğu Zaman Başardım Bazen Kalbini Kırdıklarım Olabilir Bende İnsanım Sonucta..Neyse Tavsiyem Size Arkadaşlar Ben Bu OYunu Sadece Oyun İcin Oynamadım Elimden Geldiği Kadar Toplandık Buluştuk Gezdik Tanıştık Size Tavsiyem Deneyim Oyun Deyip Gecmeyin Cok iyi Arkadaşlıklar Edindim... ProTectorS Ailesi Altında Arkamda Olan Tum Kardeslerime Seviyorm Sizleri Artık Her ilden Bir Kardesim var İlk Rahatsız Edeceğim Kisilersiniz Amacım Dostluktu Oyuna Girmesemde Raid den Ts den Muhabbet bile bazen yetiyordu ELİNİZE KOLUNUZA AYAĞINIZA SAĞLIK ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN SİZİDE ZAMANINIZI ALDIM KUSURUMA BAKMAYIN İYİ OYUNLARProtectorS HarbiMachine-EMRE __________________