Beni Karalamak Adına Yırtınanlar Adına İlk Ve Son Acıklamamdır .
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Beni Karalamak Adına Yırtınanlar Adına İlk Ve Son Acıklamamdır .
-
03-10-2019, 11:12:31Arkadaslar Ben Youtube Azman Baba Kanalının Sahibi EziLenLeR Nickli Azman Lakaplı Latif Forumtrden Haksız Sekilde Ip Ban Yedigim İcin Girmeme Kararı Almıştım Lakin İşler Cığırından Cıkıyor Baktım Olacak Gibi Degil Mecburen Acıklamada Bulunmak Durumunda Kaldım . Oncelikle Ezilenler01 Bana Ait Bir Hesap Degildir Şahısı Tanımam Herhangi Bir Bağım Yoktur . Konuyu Sanırım Beni Savunmak İcin Acmıs Arkadas Lakin Beni Daha Kotu Gostermiş İnsanlara Karşı Ip Adreslerinide Forum Adminleri Kontrol Edebilirler . Hırsız Soyguncu Kapkaccı Vs. Vs. Gibi Soylemlerde Bulunarak Aglayan Zırlayan Nufus Cok Fazla Evet . Gm Ekibiyle Konuştugumuz Zaman Denilen Şey Şudur Jr Etkinliktir Jr Deki Hayvanlar Etkinlik Hayvanlarıdır Herhangi Bir Sıra Soz Konusu Degildir Kime Ne Giderse Odur . Lakin Mageler Towna Cekme Call Atıp İtemleri Aldırmama Kasıtlı Jr Kaybettirme Gibi Şeyler Yaparsa 15 Gunden Başlar Ban Cezası Peri İle Alınan Kutular Tamamiyle Legal ve Kuralları Bozan Bir Durum Yoktur . Guvenilirlik Konusuna Gelirsek Eskiden Pazarcıydım Serverlerin En Pahalı İtemlerine Aracılıklar Yaptım , Hic Bir Sorun Yaşanmadı Bu Zamana Kadar Canlı Yayınlarımdada Dahil Binlerce Tl Degerinde İtemler Charlar Bana Verildi ve Girip Pk Attım Farm Yaptım Vs. Vs. Beni Karalama Sebeplerine Değinicek Olursak Ben Oyunda Hırslı Ve Başa Cıkılamaz Biriyimdir .(Destanda 50 Kişiden 2 Kişiyle Lupus Kutuları Almam Ornektir ) Pkdada Aynı Şekilde Durdurulamaz Sekilde Oynarım . Oyun İcerisinde Pkda Farmda Boss Turlarında Bize Kaybedip Bizleri Sırf Camur At İzi Kalsın Niteliginde Karalama Cabaları Mevcuttur . Camur Atarken Dikkat Edilmelidir Lakin İlk Sizin Eliniz Kirlenicektir ... Bana Oyun Bıraktırıcak Beni Oyundan Sogutucak Kişiler Bunu Kadınlar Gibi Dedikodu Yaparak Karalama Yaparak Degil Erkek Gibi Savaş Alanında Beni Npt Ederek Yada Boss Taşlarını Elimizden Alarak Yapsınlar ...(Bugune Kadar Karşıma Cıkan Herkes Su Anda Bu Oyunu Oynamıyor, Ncs Atıp Oynuyor ) Butun Herkese Rahatsızlık Verdigim İcin Ozur Dilerim Teşekkur Ederim . Since 2004-2018: Xigenon/Pathos/Destan/Gaia/Rosetta/Destan __________________