Selamun aleykum arkadaşlar Destan serverında karus krallıkların yeterince +80 adaylarda dolaştığını ve yapılan eventlerde hic bi zaman ardream karakterlerinin yararlanamadığını biliyoruz Boss eventlere ardream karakterler katılamıyor zira cz deki kardeşlerimiz katılsada genelde k0sperlar yararlanıyor Pot event deseniz kral cebinden değil bizim paramızı bize geri dağıtıyor Pm event bi nebze kral belki kendinden veriyordur ama bu serverda okadar cok treni olan var ki 5m lik pot eventte oto pm ayarlayıp 8 charına pm attıran ve 40m 50m alan kişiler var ben 5m sinde değilim sadece benim pm cıkıcakmı diye bakıyorum okadar evente rağmen henuz denk gelemedim yoksa bende hergun 5m dağıtıyorum d1 de luferde 5m istemeyen mi yok ? ... Exp event gorduğumuz yok zaten Kralın Son Eventini kutlamak isterim exp kasanların ayağına kadar geldi pot event icin Asla ve Asla onceki yada mevcut karus kralını eleştirme gibi bir niyetim yok soylediklerim şahsi duşuncelerim ve yine kimse uzerine alınmasın herkesin krallık icin bahsettiği tren charlar var bence şuan hepsi hapiste oy kullanabiliceklerini duşunmuyorum tum ardream clanlar tek bir aday gosteriyor ve bizde ardreamı yeni bırakan bir aile olarak bu ay krallığın ardreamda kalmasını istiyoruz en azından yapılan 3 boss eventin 2 si ardreamın icinde yapılır ve ardream daki kardeşlerimiz yararlanır Her ne kadar pahalı olsada Exp event gorebiliriz diye duşunuyorum malum d3 kaldırıldı slot kavgaları kufur kıyamet gidiyor kral adayımız 7/24 online henuz offline olduğunu goremedim Ve arkadaşlar şunuda soylemek istiyorum Destan serverında kralın k0sperlar icin yapabiliceği cok fazla birşey yok bu bi gercek bizde ilk zamanlarda krala cok tepki gosteriyorduk cunku destan titan ve helios haricindeki serverların kralları k0sp konusuna fazlasıyla mudahale edebiliyor areste boyleydi cunku krallar yıllardır gm lerin tanıdığı belirli kişiler ve nick vermesi yada forumda report etmesi yetiyordu yeni bi serverda yeni bir kralın gm ile cok fazla goruşebiliceğini yada report konusunda cok fazla goz onune alınıcağını sanmıyorum Bu ay kral adayımız JusticeArmy clan başkanı ''Janisary'' dir Desteklerinizi bekliyoruz iyi forumlar ... __________________