Oncelikle sa. herkese BUGO olarak oyunu bırakmış bulunuyorum Oyunda yanımda olan tum kardeşlerime burdan teşekkur ederim eksik olmasınlar. Bilenler vardır oyundan vs. oyunun ilk acıldıgı hafta gidip 1000 tl yatırıp cash gold felan almıştım ertesi gun char soyulmuştu. Para gitti diye uzulmedim, paranında onemi yok haydan gelen huya gider işte Bırakıcam dedim bırakmadım biraz takılayım giderim dedim warrior actım IBUGO kastım ardream yapayim dedim ardreama girmez olaydım o nası bi hiledir koxptur arkadaş towndan cıkamadan np 0 landı tabi sogudum bende oyundan gigam vardı +6 gittm bastm 7 gecti hırs yaptım trina aldım 8e gecti reb5 yaptm sabaha dogru gittim rebirt +7 yaptım bugnde 8 denerken patlamış Asasımdada binbir emekle bastım 8dw sherionumu calmışlardı adiler bende buutun parayı dağıttım. en son sclerim kaldı adamın birine verdim ''Abi ben bunlarla akarım şimdi'' yazmış sevindim neden bilmiyorum koxptan haberi yok heralde. herneyse destek olan olmayan herkese tşk bi vedaya daha ulaştık belki sonra yine başlarız kısmet.. yaklaşık 1500 tl felan yatırdım onemi yok artık zaten dert etmiyorum şemsiye acılmıyor Exp premium, walkry pathos gloveli charımı garibanın birisine vericem arkadaşlar varsa tanıdık gitmeden sevap işliyim buda son ss'm .(( her zaman guler yuzlu olmuşumdur clanımda ptlerimde bu yuzden severler beni sagolsunlar. kimsenin orasını burasını kaldırmasına gerek yok sizde eziklikten geldiniz bizde. şu ptlere felan almayan koxper bozuntularına lafım okumadım ama guzelmiş, ozet gec felan yazan ergenler cıkarsa forumuda bırakacam __________________