Soyulmamak İcin##
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Soyulmamak İcin##
-
03-10-2019, 11:03:33Hacklenen kişi sayısı coğaldı bu hacklerin nedeni,nicini konusunda bir suru yorum var sitede acık var,keylogger yedim,cafeden soyuldum vb. Bu onerileri kendim oluşturdum yıllardır item bile kitlemeden soyulmadım bunlar sayesinde sizinde işinize yarar diye duşunuyorum ; Oncelikle sitede bir acık varsa ki sanmıyorum bununla ilgili yapılabilecek tek şey bu acık giderilene kadar siteye giriş yapmamaktır illa resmi foruma girmem gerek diyorsanız cop bir uyelik kullanın. Keylogger yediğinizi duşunuyor yada yeme ihtimaliniz var ise ; -Guvenmediğiniz bir pcde oyuna girecekseniz masaustune bir metin belgesi acın orneğin şifreniz ; cocacola. Coc yazın kes'in. jahskdfahsdjahsl yazın ac yazın cocac olarak birleştirin asdjghkljahskd yazın ola yazın en son tamamını birleştirin eğer keylogger varsa pcniz kişiye loglar Cocjahskdfahsdjahslaccocacasdjghkljahskd şeklinde gidecektir cok ustun zeka sahibi bir hacker olmadığı surece boyle bir logdan şifreyi okuyamaz -Ctrl v olarak yada ekran klavyesi ile şifre giriyorsanız İd den once şifrenizi girin ancak Ctrl V ye aldığınız şifrenin başına ve sonuna 1er terim ekleyin şifre cocacola ise 1cocacola2 yazın ctrl v yaptıktan sonra baştan ve sondan terimleri silin sonra id yi yazın.(logları okuyan cok zeki değilse baştaki terimleride yazacaktır yada şifre olarak yazdığınızı idye id olarak yazdığınızı şifreye yazacaktır offf cakmış şifre değiştirmiş deyip vazgececektir.) -Yine metin belgesi acarak silme yontemi ile şifre oluşturun şifre cococola ise c0oc0oco0l4a yazın orneğin fazla olan terimleri silin cocacola kalınca bunu ctrl v yapın -Buyuklu kucuklu karakterlerden oluşan bir şifreniz varsa caps lock acıkken shift tusunu kullanarak yazın. (keyi okuyan kişi caps'in normal olarak kapalı olduğunu duşunur ve şifre logunu yanlış okur) -Komut Sistemini kullanmayı oğrenin. Calıştır>Cmd>Net user enter yapın orada pcnizde keylogger yada dışarıdan bi izlenme olum olmadığını gorebilirsiniz. -Genelde soylenir verilen linkleri tıklamayın gibi birşey soylemeyeceğim bu cok cocukcadır bizim pcde olma amacımız at gozluğu takıp oyun oynamak değildir tabii ki tıklayacaz linkleri gezeceğiz tıkladığınız linklerde Run,şimdilik izin ver,guncelle,yukselt tarzı butonlar cıkarsa bunları tıklamayın keyloggerdır bunlar.Boyle uyarılar dışında hicbir link keylogger ve trojan acısından tehlikeli değildir. -Netten bir program indiriyorsunuz kurduğunuz an bir hata verdi ve o programı kurmanıza rağmen kullanamıyorsunuz bu keydir.Keyloggerların icine genelde hata mesajı yazılır atan kişiye log gider kişi hatayı aldı artık duzenli şekilde sana log atacak şeklinde -Size key atan kişilerin milyon dolarlık sistemleri var yada bunlar cok iyi casus şeklinde duşunmeyin keylogger denilen şey şu k0sp paylaşım sitelerinde 3 aylığı 30 tl gibi ucuz fiyata satılan bir programdır.Zekanız ve pc uzerine pratik teorilerinizle cok rahat uğraşabilirsiniz bunlarla. (Bir arkadaşım bilerek keyloggera yem oldu kendi charına pre aldırdı soyulmadan charının tum bilgilerini değiştirdi 1 pre kazandı bu risktir değer mi bence değmez ) İnternet cafelerden giriş yapmak zorunda iseniz ; -Cafeye gittiğinizde sağ altta Deepfreze programı vardır genelde ayıcık simgesi ile olur Shift+Cift tık yapın acık mı kapalı mı bu program bakın.DeepFreze kesinlikle acık olması gerekir. -Oturduğunuz pcye reset atın sizden once bir k0sperın,internet cafedeki bir casusun oturup oturmadığını neleri tıklayıp neler indirdiğini bilemezsiniz. -Kalkarken pcye res atın cok cok zor bi ihtimaldir ama deep şifresini bilen birinin pc sistemini geri alması durumunda yine ulaşabilir hesabınıza. -Cafede ts yada ventrilo kullanmak zorunda kalabilirseniz cafeye guvenmiyorsanız bu programları kendi sitelerinden indirin cafede paylaşılan dosyalardan hazır olanı kurmayın. (Bazı kotu niyetli cafelerde her masaya key kurmak yerine boyle vent gibi programa key bağlayarak ko oynayan kişiyi nokta atışıyla bulup hacklemek isteyebilirler.) Premiumlu keyloggerlar(ucretli olanlar) artık ekran klavyesi ve ctrl v ye aldıklarınızı gorebiliyor sadece ekran yada copy paste ile guvenliyim durumları biraz demode oldu artık. Birde forum admini iceka nın onerisi var ; Guvenmediğiniz dosyaları bilgisayarınızda acmadan, www.virustotal.com ve http://virusscan.jotti.org adreslerinden taratabilirsiniz, bu sitelerin avantajı 20'den fazla antivirus programı ile taraması, boylece tum olasılıkları elemiş oluyorsunuz. __________________