Gercek Mesajı Gonderen CizmeliKediiiii
EŞİT İTEMLERLE VS ATMAK İSTİYORUM SENİNLE KESERSEN +3 İRON NECK VERECEĞİM GOVDELİK CIKARCAM SANA YERSE BEKLERİM....
CMAS FAN SAYFAMIZ: www.facebook.com/CMAS.Official CMAS Meydan okuyorum Eşit itemle vs beklerim +3 iron neck ortaya koyuyorum govdeliksiz atacağım demişti forumda bildiğiniz uzere, Hakaretler etmişti şuan baba rolu değiştiğini duşunuyorum Vs Kurallarına gelirsek. Ful sc olcaktı Normalde hp potu bile vs'de olmuycaktı sıkıştığımda bırak basayım dedi video cektiği icin kabul ettim sadece hp pot bas dedim .Başka turlu hic birşeyi basmıycaktı, Kendisi hp pot basarım ben sen istersen holy bas gibisinden surekli cumleler kuruyordu ben tabiki hic birini kabul etmedim eşit vs cağırıp sonra abyss blessing basmakta ayrı bir sacmalık senden ne koy ne kasaba olur sen bana rakip olamazsın eşit itemde bile 2 Tarafından pc'sinden video cekilcek kesilen taraf kim olursa olsun yinede movie koycaktı ben koydum onunkinide bekliyorum. Holy ve Abbys Blessing gibi şeyler vs'de zaten basılmaycaktı 1 saat ağladı sıkıştığımda hp pot basayım dedi bende video cektiği icin hp pot basmasına izin verdim bas dedim sadece hp potu Kimse gelip Eşit item vs'de holy,Abyss blessing basar demesin kalbini kırarım başta soyledim sadece hp potu bas başka birşey basamazsın ! Attığımız vs'ler boyu holy duşuduğum şey Abyss blessing'miş ilk basmaya 3600 hp veriyor %50 holyden bile iyi yani %75 holy gorevi goruyor ve 1 dk boyunda 100 100 hp recover yapmaktadır sizce bu eşit vsde normalmı bununda playerliği bu kadar sen bana normal itemlerde %10 bile rakip olamazken eşit itemde boyle ağlarsın abyss blessing holy basarsın velet seni ADAMA KORKUDAN ( Abbys Blessing ) BASTIRIRLAR. izleyiciler soz sizde buyrun onun meydan okuması ve video.
ADAM YOK ONDAN DESTANA GECMİŞLER
AĞLAYAN KEDİ __________________