First Clanı ve Berseker(Anıl) Dikkatine Mutlaka okuyunuz ibretlik.
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- First Clanı ve Berseker(Anıl) Dikkatine Mutlaka okuyunuz ibretlik.
-
03-10-2019, 10:47:42ONCELLİKLEN HERKESE HAYIRLI MUTLU SAGLIKLI BOL KAZANCLI BAYRAMLAR DİLERİM ... Bu berseker(anıl) namı deger ''Thejupiter'' arkadasın yaptıgını herkes bilsin ... BUTUN DESTAN halkınada duyrulur durumu izah edecem ve bu durumumu bılen arkadaslarımda var 1 gram yalan olmadıgınıda Anıl soyler umarım ... Şimdi Anılın Berzerker 83 lwl warrıorunu satın aldım ringlı anlastıgımız fıyata neyse paray gonderdım ve carı dediği gibi aldım ... Aynı aksam Teledonda bana item falan lazım dedım oda bana ayarlıyabılecegını belırtı bende +2 dual pe . +7 krowaz set + +2 roc +3 roc ve +0 iron belt ve +7 chaos baal istedım fiyat olarak 3,000 tl ye anlastık ve parayı anlastıgımız gun gonderdım 2,500 tl sinı kalanı 500 u de gece gonderebılecegımı soledım oda tamam 1 gun sonra ıtemlerını alırsın dedı bende sonucta oyundanda tanıyordum alısverişimizde oldu bir kardes gibi benimsedim bana yanlıs olmadı hatta yardımları bile dokundu... (Hatta ona 12 gb borcum kalmıstı unutmustum işlerımden dolayı oyuna bile gırmıyordum yogunluktan unutmustum bana soylediğinde gb değerinde Tl gondermiştim. ) Herneyse İtemleri vereceği gun geldi sahurda verecem demiştim o gun bahaneler uydurdu yarın sahurda vereceğini soyledi neyse o gun de geldi gece gene turlu turlu sacma sapan bahaneler uydurarak geciştirdi ve ben gene sabırla bekledim ve gene husranla karşılastım telefonda paranı gonderdım falan fistan diyip duruyor ama 1 kurus gondermişliği yoktur ve niyetıde o yondedir ve belirtmek istediğim ve değinmek istediğim nokta sudur ben guvendim ve 3.000 tl nın ustune soguk bı su ictim savcılıga verecektım avukatımlada gorustum her turlu davayı cok rahatlıklan kazanbıleceğimide biliyorum ve Buyuk ihtimallen Bayramdan sonra savcılıga suc duyurusunda bulunacagım... Giden para 1 gram umrumda değil ben petrol istasyonu sahibiyim 3.000 tl para dokunmaz bana ama boyle bi durumda insanın zoruna gidiyor cunku dolandırılmıssındır herkesın zoruna gider ama o para cokta degıl hani (kimisine gore cok bana gore az mevzu mıktar degıl). UZUN LAFIN KISASI BU ARKADASLAN TİCARET VEYA İTEM ALACAKLAR DİKKAT ETSİN YETER HA YOK BEN ALISVERIS YAPARIM SIKINTIM YOK DERSELER BEN BİLEMEM BANADA İLK ETAPDA COK GUVENILIR GELDI HATTA ALISVERISTE YAPTIK SIKINTI OLMADI AMA PARA İŞİN İCİNE GİRDİMİ SANIRIM SEYTAN TURTUYOR. UMARIM AZ COK ANLATABILMISIMDIR DURUMU BU ŞEREF YOKSUNU ANIL AKSOY yaptıgı yanına kar kalmıyacaktır. Telefonumda gonderdıgı butun mesajları duruyor isteyene merak eden arkadasımız varsada beni arayıp detaylı izah edebilirim sıkıntı yok . bana verdiği hesap numarası baskasının adına kayıtlı oda bunun rahatlıgını yaşıyor ama bılmedıgı puruz ceteleşmeden dava acılacagı...(1 sucta işlendıgınde 1 den fazla kısı oldugunda ceteleşmeden dava acılır ve cezası agırdır.) ZAMAN AYIRIPTA OKUDUGUNUZ İCİN TSKLER Konu acmıyacaktım ama ne bilim icimden Baskalarının canınında yanmasını istemedim... BU MUBAREK GUNDE RABBİM ANIL'A OYLE BİR DERT VERSİNKİ DERMANI OLMASIN BİDE TRAFIK KAZASI GECIRIP 1 YIL YATAGA MAHKUM KALMISTI DİLERİM Kİ RABBİMDEN TEZ VAKİTTE YATAKLARA DUŞERSİN BİR OMUR KALKAMASIN UMARIM ... Her namazdan sonra ettiği tek duam budur. MUSLUMAN INSANA BEDDUA ETMEK YAKISMAZ AMA İcimden gelerek edıyorum... __________________