Kış olur her yer bembeyaz olur ve tabii kanımız gaynamaya başlar dışarıya cıkarız ne yapsak ne yapsak derken aşam vakti calılıların arasına saklanır yoldan gecen aracalara kartopu atılır
Cok yapardım ama şu son 2 senedir vallahi hic kimseye kartopu atamadım.
Hatta unutamadığım bir anım da var,
Alt komşunuz Kanadalıydı. Benden 1 yaş kucuk bir cocuğu vardı aldım bunu işin inceliklerini anlatmaya başlıyorum" Sakın taksi, minibus ve otobuslere atma atacaksanda koşmasını bil" neyse zaman gecer suruculer kartopunu yiyince şaşkına doner korkar falan [Şimdi duşunuyorum da ne kadar tehlikeliymiş yaptıklarımız

] Neyse efendim bu salak Kanadalı arkadaş tuttu kartopunu minibuse attı. Atsa bir şey değil cam acıktı icine girdi kartopu. Hayatımda el freni ile donerek duran bir minibus gordum ben hemde karlı yolda. Ben bizim Kanadalıyı durtuyorum cocuk dondu kaldı oyle

Minibus şoforu cıktı elinde bir sopa tabii ben hemen kacmaya başladım bıraktım Kanadalıyı

Sonradan o da kacmayı akıl etti bi' 200-250 metre kadar kactık sitenin icine falan, guzeldi aslında. Minibus soforunun bağırması hala aklımda "Nereye kacıyorsunuz ulan ********ler

"
Herkese tavsiye ederim ama bayan suruculere atmayın minibuse atın daha iyi yemin ederim