TBL PEDAL takılmayın artık bunlara
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TBL PEDAL takılmayın artık bunlara
-
03-10-2019, 09:56:00Manes'te başlamıstım oynamaya ve sanırım ondan sonra acılan butun sw lerde oynadım kronosta Destan gecmiştim en son ve her sw de onde gelen clanlar icin mutlaka NPT onde gelenler userler icin mutlaka TBL soylentisi hep cıktı hep cıkıyor benim goruşum ise mutlaka NPT ve TBL kullandıkları yonde ama baktıgımız zaman dağa boss kacıranlar paramun slotlarına Dm cekenler Krovaz ı kacıranlar isi katında isiyi ust kata cıkaranlar kxp yoksa pt yok diyenlerin yanında TBL artk normal bişey gibi geliyor birisine TBL suclaması yapanlar ondan once kullanıyor yani hic kimse kullanmasa 1 kişi kullansa eyvallah oda yok TBL suclayanlar legal mi peki TL ile item Gb alınmasıda illegal ve 3.parti kullanımlarıda cezasi suresiz ban bana kalırsa aynı şey yani birine suclama atmadan once kendisi duzgun olmalı adamın son olarak şu varki hangi sw bakarsnz bakın sw nin en onde glen asasları TBL veya pedal mutlaka vardır bu yuzden bunlara takılmadan oynunuza bakın derim İyi Forumlar __________________