Ekip Halinde Adam Soyuyorlar
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ekip Halinde Adam Soyuyorlar
-
03-10-2019, 09:35:27OLAYLA İLGİLİ SS'LER qahpebizans NİCKLİ ARKADAŞLARA GONDERİLMİŞTİR. PAYLAŞIMINI EN KISA SUREDE YAPACAKTIR. qahpebizans'UN ACTIĞI KONU PaintimSkyline ve DanqereousApporach bilgilendirme Merhabalar, Yaklaşık 1 saat once pazar geziyorum item bakıyorum itemi 40gb buldum hemde item takaslı, sonra başka bir satıcıya daha denk geldim 55 cekti adam 40a veriyor dedim adam buglu v.s. gel ben sana 55 den verim piyasa zaten 65-70 filan dedi bende haliyle şuphe ettim 40 olan yerine 55i almaya karar verdim. Ve Sonrasında neler mi oldu? İtem icin d1 de pazarlık yaptım, adamla konuştuk anlaştık 51gb + 4gb değerinde item ve d2 ye gectik.. Sonra d2 de bir char geliyo pm atıyo ben aaa hazırmı item ve gb diyo hazır diyorum. Adama ilk once İtem + 4gb veriyorum (8gb) Sonra 20gb veriyorum (28gb) Sonra geri kalan icin başka chara giriyo 7gb veriyorum (35gb) Sonra 20gb daha veriyorum (55gb) Sonra d1 gecelim itemi alim nerde beklim diyorum adam bana kufur ediyor. Sonrasında d1 geciyorum adamı clanı clan başkanı vs buluyorum tabi bu esnada pm atan bir char diyor ki bana ah be kardeşim naptın sen işte burada ben anlıyorum bu adamında canı onceden bunlardan yanmış. Neyse beni ts cağırıyorlar ve bana aaa charı diyorki; -Ben d2'ye hb yi teslim etmek icin girdim bbb charına itemi site uzerinden sattım seni başkası kandırmış diyor... Şimdi gelelim asıl olaya: 1. Madem d2 ye site uzerinden itemi satmak icin girdin bana neden d2 gel dedin benle neden pazarlık yaptın? 2.Madem item teslimi icin d2 gectin, ben zaten 20 dk kadar d2 kaldım senin charın neden d2 ye gelmedi? 3. Madem beni başkası kandırdı kandıran kişi nerden biliyor seninle o item ve o kadar gb'ye pazarlık yapıp anlaştığımızı? 4. Clan başkanına diyorum ki beni boyle boyle kazıkladı bana diyoki başkan bende vardım bana para lazımdı itemi siteden sattık. Madem oyle bir durum oldu beni neden ts cağırıyon neden adamın yanındayım v.s gibi sozler demiyorsunda ss bana yolla ts gel v.s. diyorsun? Peki Bunlar Kim mi? -Cengiz = DangerousApproach -Batu = Clan başkanı charı Skylineli bişeylerdi hatırlamıyorum tam olarak -ChickenBomba (char kasa charı ezikliğinden belli) -GoksuTUNCER (char kasa charı ezikliğinden belli) __________________