Arkadaşlar EUKO da Europa serverinin acılmasından sonra 1 hafta sonra Troya adlı server gelmişti ve ilk hafta hafif bir yoğunluk olmuştu. İlerleyen gunlerde Server Usersizlikten tamamen kırıldı ben hatırlıyorum Cz de pk yapmaya adam yoktu. Sonra bu Server Troya Europa ile birleşmişti. Aynı şey Titan nın hemen 4. gunu Destanın gelmesi destan a buyuk zarar vericektir. Titandaki Koxperlerin % 80 i Destan a gecmiş bulunmaktadır cunku GB kasıp yuksek fiyat a satabilmek icin yarışıyorlar doğal olarak ve Uzun zamandır Yeni server bekleyen playerler Doğal olarak hepsi Titan i secti . Şuan Destan 1 Destan 2 Destan 3 e Tık tıklamada Bağlana biliyorum Titan i ise 3 server e duşurmuşler ve hala servere girmek neredeyse imkansız. Ben 2003 ten beri oynayan biri olarak şunu soleyebilirim Destan a emek veren insanlar ileride pişman olucaktır ilk başta davulun sesi hoş geliyor fakat user olmadıktan sonra +10 İtemlerinizde olsa oyundan kesinlikle zevk alamazsınız .. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen No-Problem
Destanın sonundan size ne arkadaş her yerde oynarız size ne? edit:titandada oynuyorum
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Sa13o
Tabikide banane fakat bu insanlar char kasıp chas aldıklarında emek verdiklerinde user bulamayıp charlarını satmak istediklerinde ve satamadıklarında perişan olucaklar troyada ben oldum. Ve herşey aynı gelişti Europadan sonra Troya acıldı ilk hafta user kaynıyordu koxp dan gecilmiyordu sonra Server yok olup gitti . Ne adam emeğinin karşılıgını aldı nede oynadıgı oyundan zevk aldı siz yinede en iyisini bilirsin ister başlar kasar emek verirsiniz orası tamamen sizi ilgilendirir.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- [ Destan'ın Sonu Troya a Benziyecek. ]
-
03-10-2019, 09:20:34