Arkadaşlar forumda +9 avedon ve +9 Chitin set almak uzere konu actım ve bu arkadaştan pm aldım numara bırakmış. Elinde olduğunu soyledi aradığım itemlerin , bende aradım mesajı gordukten sonra. Ve gecen konuşmalar aşağı yukarı şoyle ; SOYULMADIM AMA COK YETENEKLİ VE KONUŞMASI COK İNANDIRICI SAKIN İNANMAYIN. İlk aradığımda telefonu surekli meşgul calıyordu buyuk ihtimalle başkalarını dolandırmakla meşguldu o an. Cağrı attı geri aradım ve başladık muhabbete yaklaşık 30 40 konuştuk ve bu konuştuğumuz sure zarfında oyundan cok kendinden bahsetti . Aydın'da astsubaymış . Geliride cok iyiymiş . Neden foruma konu acıp satmıyorsun dediğimde cok arayan oluyor forumlara bakıyorum ihtiyacı olan varsa pm atıyorum dedi. Ve bir başladı anlatmaya neler neler aşırı soğukkanlı en sonunda item fiyatını sordum makul bi rakam soyledi. Fiyatta anlaştık geldi konu odeme seceneğine. Dedim istanbul'da aracın varmı yok dedi hic gelmedim kimsemde yok dedi. Havale şeklinde yapalım dedi sana TSK gorev numaramı . Tc numaramı vs herşeyi veririm dedi. Zaten karşında olsam ne kadar guvenilir biri olduğumu anlarsın falan yazıyoda yazıyo .. Tabi ben havale yapma taraftarı olmadığım icin aydın'dan muzisyen bir arkadaşımı buldum sonra bu kansızı geri aradım. Dedim boyle boyle bir arkadaşım var aydın / didim'de dedim o gelip senden alcak itemi dedim. Bu sefer baskın cıkmaya başladı arkadaşım sen bana guvenmiyormusun şu an cok boş konuşuyoruz falanlar filanlar. Gelsin tamam 3 saat mesafedeyim dedi Arkadaşa soyledim gidemem o kadar yolu dedi. Neyse tabi ben şu an uzerinden anlattım konuyu cok inandırcı konuşuyor kansız. 26 yaşındayım beni bile inandırdı Tabi isterse babamın oğlu olsun hic bir şekilde havale yapmazdım yapmadımda. Akşam foruma bir bakayım dedim kim ne satıyor ediyor diye. Baktım bu adamın telefonu bendeki telefonla eşleşiyor . Ufak bir araştırmadan sonra adamın Knight oyununun en buyuk dolandırıclarından biri olduğunu oğrenmiş oldun. Size tek tavsiyem bu oyunda ne onden kimseye item verin ne de kimseye havale yapın. Elinde dekont var senin guvence o laflarına sakın kanmayın. Hicbirşey yapamazsınız. Adamın adına acılan defalarca mahkeme kararı varmış ama adam son surat yinede dolandırmaya devam ediyor yada en azından dolandırmaya calışıyor. BOYLE KİŞİLERE İNANMAYIN ! İSTERSE 10 TANE REFERANS GOSTERSİN SİZE YİNEDE İNANMAYIN. İTEMİNİZİ YUZYUZE SATIN VEYA GUVENİLİR SİTELER VAR ŞU AN ONLAR UZERİNDEN KOMİSYON ODEYEREK SATIN VEYA ALIN. BİLGİLENDİRME AMACLI . KİŞİNİN ADI : YAĞIZ OZTURK ( YAVUZ'da diyebiliyor ) TELEFON NUMARASI : 0553 493 98 55 ASIL İKAMET ETTİĞİ YER : İZMİR / BUCA __________________