Malzemeler
2 Adet haşlanmış patates
1 Adet soğan
Yarım tavuk goğsu
2 Adet domates
1 Adet sivribiber
1 Corba kaşığı un
5 Diş sarımsak
2 Corba kaşığı sıvıyağ
1 Adet yumurta
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Tavuk goğsunu kuşbaşı, domatesleri kup kup doğrayıp, tencereye alın.
* Biberleri, sarımsağı ve 1 corba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
* Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
* 1 Adet yumurta, 1 corba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
* Diğer tarafta 1 corba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina buyukluğunde parcalar alın ve eliznizle acarak tavaya koyun.
* İki tarafını kızartın.
* Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.
__________________
Kanarya Kebabı
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Kanarya Kebabı