Tin GB caldı yalanını soyleyen Oklahomacitythunder mageleri ve değnekcileri kral
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Tin GB caldı yalanını soyleyen Oklahomacitythunder mageleri ve değnekcileri kral
-
03-10-2019, 07:43:57Merhaba. Ben Destan serverında mage Tin. Tarafıma atılan GB hırsızlığı iftirası ile ilgili bilgilendirme konusudur. 27/05/2019 22:40 JR sinin bitiminde deva kestik ve tanımadığım bir mage call aldı. Call alan SilverGokTurk isimli mage ustten tıklamaya başladığı icin GB sıradaki BlackRussiaNN yerine bana geldi, olur insanlık halidir. JR eslanta atar atmaz sırası olan arkadaşla Silver Bar ile GB yi değiştik. Bu sırada da call alan mage sorun yok GB yi ben bile veririm sırası olana yanlışlık oldu kusura bakmayın yazdı. Bende ben verdim sıradaki arkadaşa sorun yok yazdım. Buraya kadar ne callı alan mage, ne sırası olan arkadaş, ne de ben de herhangi bir sorun olmadı. Tanıyanlar da zaten bilirler beni. Biz bunları hallettik bitti gitti. Sonra Oklahomacitythunder clanından ICatchMeIFYOUC4N isimli mage adamın GB sini ver filan yazdı. Biz zaten bitirmişiz olayı kendisiyle hic alakası yok, krala yazmış sonra kral yazdı tehdit ediyor beni. Oklahomacitythunder magesi ICatchMeIFYOUC4N krala call aldı sıra kaydırdı GB caldı yalanını soylemiş, partyde sen gormuyor musun call'ı kim aldı. Kral denen de bu yalanla iftirayı yukarıdan gecti. GB yi verdiğim adam krala GB yi verdi yazdığı halde kral hırsızsın iftirası atmaya devam etti. Sonra Oklahomacitythunder bazı kendini bilmezlerde hırsızsın dedi. Hırsızsın diyenlerden biride Oklahomacitythunder clanından (RusselRoxiBrook) gb hırsızıdır. linkini verdiğim konudaki GB hırsızı arkadaş, en iyi de kendiler bilir hırsızlığı. İftiracı yalancı bilip bilmeden delilsiz yazı gecen krala ve Oklahomacitythunder ın bilip bilmeden konuşan magelerine hırsızlıklarıyla, yalancılıklarıyla ve iftiralarıyla başarılar diliyorum. Şu servera kral secerken dikkat edelim. Herkese iyi oyunlar. Aşağıdaki resme bakarsanız (ksc olarak mevcut) deva kesilince call kullanmadığımı da gorursunuz. Callı alan mageye yada sırası olan okcu da şahitlerdir. Gerekirse resmi foruma da iftiracı mage ve iftira ile ustten yazı gecen kral konusu da acarım. Resim gorunmezse https://hizliresim.com/p54JDo __________________