Genisys / AloFırat OKC Clanı DOLANDIRICIDIR..!
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Genisys / AloFırat OKC Clanı DOLANDIRICIDIR..!
-
03-10-2019, 07:39:17Arkadaşlar merhaba, Kiminizin 321 clanından AloFırat olarak tanıdığı, şimdilerde OKC clanı ile birlikte oynayan Genisys (İsmi Fırat)'e zamanında Gab+7 No Reb item verdim. Parasını ise 2 ay sonra alacak şekilde sozleştik. Bu sure zarfında kendisine bişey soylemedim. Sure dolduktan sonra ara ara hatırlatmama rağmen kendisi surekli işinden para alamadığını, sonrasında işten ayrıldığını ve en sonunda da bu parayı odemeyeceğini belirtti. İtemi geri istediğimde de geri vermeyeceğini soyledi. Whatsapp uzerinden yaptığımız yazışmalar aşağıdadır. OKC clanı yetkilisiyle de goruşmeme rağmen konunun uzerine gitmemiştir. Fırat, Gab7 karşılığında bana item verdiğini iddia etmiş, bana sadece bunu soyleyip başka bişe demediler. Kendisine telefonumu vermeme rağmen arayıp olayı sorma ihtiyacı bile hissetmedi malesef. Cem'in beni arayıp beni de dinlemesini beklerdim. Bu arkadaş aklı sıra benim sadece buradan konu acıp başka birşey yapmayacağımı duşunmektedir. Boyle insanlara inat parasını onemsemeden, bu tarz dolandırıcılara karşı hayatın gercek dersini vermek icin savcılığa başvuruda bulundum. Savcılık tutanağında whatsapp yazışmalarında kişinin once para odemeyi kabul ettiği, sonrasında ise odemeyi kabul etmediğini belirttim. Ayrıca bununla da yetinmeyip hakkında yalan soylemekten ve beni mağdur etmekten de suc duyurusunda bulundum. Kendisi bana Gab7 karşılığında item verdiğini soylemiştir fakat xABHORRENCE ile Genisys adlı karakterler arasındaki trade gecmişlerinin NttGame den talep edilmesini soruşturma kapsamına eklettim. Surecin 2-3-5 ay sureceğinin bir onemi yok. Arkadaş hayat dersini aldıktan sonra bana her turlu itemi geri verecek, ustume dolandırıcılık ve yalancılıktan dolayı gerekli cezai işlemlere tabi tutulacaktır. Herkese iyi oyunlar dilerim. Oyunda kimse kimsenin hakkını yiyemez Not : Konuyu gec acmamın sebebi araya bayramın girmiş olması ve savcılık işlemlerinin tamamlanmasıdır. __________________