lManolya Ncs Okumanızı Rica Ediyorum..
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- lManolya Ncs Okumanızı Rica Ediyorum..
-
03-10-2019, 07:33:38Oncelikle Herkese İyi Forumlar İyi Akşamlar Dilerim .. Arkadaşlar Bugune Kadar Bircok Clanda Bulundum Ve Girip Cıktığım Butun Clanlarla Hic bir Sorun Yaşamayıp Yaşamamaya Calıştım, Ve Sevildim Sayıldım Herkese Teşekkur Ediyorum , Herkes Beni Az Cok Tanır lManolya Karakterimle Uzun Sure Aranızda Bulundum Ve Bir Allahın Kulu Sen TBL'sin Diyemedi Dedirtmem Şuanda Tekbir Clanın'da Bulunmaktayım Evet Videoları İzlediğimizde Elbette Bazı Şeyler Goze Batıyor Oyun Bug'u Olsun Vs Herhangibi Bir Konu Belkide Yapılan Bir Hata Bir Yanlış Var Ortada Kimseyi Tek Kişiye Bakarak Yargılayamayız. Bugun llRoyals Clanın'daki Arkadaşta TBL Cıkıyorsa Bunu Diğer Arkadaşların Ustunede Yıkamayız Buna Hakkımız Yok Evet Bazı Arkadaşlar Bazı Sozler Verdiği İcin Dostlarına Guvendiği İcin Oyunu Bıraktı Ama Aralarında Oyuna Devam Edenlerde Var Bu Arkadaşlara Diğer Arkadaşlarının Sucunu Yıkamayız . Evet Herkes Hırsının Kurbanı Olup Bazı Yanlışlar Yapıyor Onemli Olan Yanlışlarımızı Devam Ettirmememiz Olur. Clandaki Priestimiz Onur Hakkında Bir Cok Yorum Yapıldı. Doğrudur Yanlıştır Bunu Yargılamak Bana Duşmez Ve Yetkilerce Araştırılıp Elbette Bulunur - Bir Kararımla lManolya Nickli Asas Karakterimi Bozmuş Daha Fazla Konuşulmaması Azda Olsa Oyuncularımızın İcini Rahatlatmak Amacıyla. RestLesObliviQuinuS Olarak Priest Acmış Bulunmaktayım Ve Clanın Komutcusu Olarak Oyunuma Devam Etmekteyim. Ve Bugun'den İtibaren Alıcağınız Ksc'leri Ve Video'ları Zevkle İzliyeceğimden Şupheniz Olmasın RestLesObliviQuinuS - T3KBİR - AZİZ __________________