IIRoyaLs HanimJamadaRIGetir Veda..
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IIRoyaLs HanimJamadaRIGetir Veda..
-
03-10-2019, 07:32:55Oncelikle Selamun Aleykum arkadaşlar.. Yaklaşık 15-16 aydır bulunduğum destan server'ında vermiş olduğum mucadeleye artık bir son veriyorum İyisiyle kotusuyle bircok anıyı geride bıraktım,cok guzel arkadaşlıklar,cok guzel ve kaliteli rakipler,bir o kadarda tehlikeli duşmanlar edindim belkide Destan'da. İlk zamanlar DoggyStyle vardı gercek playerların gerkcek arkadaşların bulunduğu bir clandı.Orada bircok dost edindim,ha tabi ki orada asas değil mageydim(ICaLdeRon).DoggyStyle da yaklaşık 1 sene den fazla zamanım gecti.Bir takım sıkıntılar yaşandıktan sonra clandan ayrılmam gerekti ve ayrıldım.Gel zaman git zaman tek başına mage oynanmıyor biraz solo takılıp oynamaya calıştım farklı partilere girdim farklı komutlar dinledim fakat hicbirisi mage team gibi değildi,ta ki IIRoyaLs clanıyla bir pk atana kadar.Orda gorduğum playerların birbirlerini kollaması birbirerini tutmaları dayanışmaları belki de cekmişti beni onların yanına.Zaman gectikce daha da samimi oldum oradaki arkadaşlarla ve magemi bozup bir asas dizdim.Oynamaya başladık 3-4 ay oldu sanırım cok kaliteli pk lar atıp savaştık.Ee yolun sonuna geldik daha yeter artık gerek maddi gerek manevi olarak oyunu bırakmama sebep oldu gercekleşen olaylar.Evet arkadaşlar uzun lafın kısası 15 ay boyunca tanıştığım butun arkadaşlarına hepsine Selam olsun hepsi cok değerli benim icin.. Başta IIRoyaLs-DoggyStyle clanı olmak uzere butun clanlara butunn arkadaşlarıma elveda diyorum.Elveda derken tabiki aralarında goruştuğum arkadaşlarım olacak oluyorda.Kalbini kırdığım ne kadar insan varsa burdan herkesin onunde ozur diliyorum.Ne kadar kişiyle kavga ettiysem Haklarını bana HELAL etsinler,bende HELAL ediyorum.. Kendinize iyi bakın ve bunun bir oyun olduğunu sakın unutmayın.. SELAMETLE __________________