Ispanak Corbası (6 Kişilik)

Malzemeler:

1/2 kg. Ispanak
3 Corba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Baş Soğan
2 Paket Tavuk Suyu
1 Corba Kaşığı
Limon Suyu
3 Yumurta
Tuz, Karabiber, Su

HAZIRLANIŞI :
Soğanları rendeleyerek yağda kavurun. Yıkayıp temizlediğiniz ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun. lspanakları soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun.
Et suyu bulyonunu ayrı bir tencerede az su ile eriterek kaynatın. Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın.
Pişen ıspanakları bir catal yardımıyla pure haline getirin. Suyla karıştırarak tencereye alın. 3 yumurtanın sarılarını ayırarak limon suyu ile cırpın tencereye ilave edin. Devamlı karıştırın. Ateşten aldıktan sonra bekletmeden servis yapın.
__________________