Oncelikle S.a Dun akşam saatlerinde Pride clan memberi IVisageI nickli şahsın clan memberlarımızdan birine yonelik Asılsız İddialar iceren bir konu acması uzerine biz de iddialarını curutecek bir bilgilendirme yapmıştık. Sonucunda Forum nicki NoComment_ olan IVisageI nickli playerın actığı konu Forum yetkilileri tarafından kaldırılmıştı. Buyrun Şahsın Actığı Konunun iceriği; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen NoComment_
İyi seyirler video kısa ve nettir. http://www.youtube.com/watch?v=kant3...ature=youtu.be

Bu da cevap mahiyetindeki konumuzun linki; http://www.frmtr.com/destan/5578022-...ina-kapak.html Bunun uzerine Pride clan memberları hicbir utanma belirtisi gostermemekle birlikte zeytinyağı gibi uste cıkmaya calışarak clanımıza yonelik bir konu acmışlardır. Bir de olayı Sanki biz durduk yere konu acıp Pride uzerinden prim yapmaya calışıyoruz gibi gosteriyorlar. Pride uzerinden yapılan prim eksi faizle borc vermek gibi bir şey olur bu da işin farklı bir boyutu Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen bluee_13
RONESANS clanındaki karaktersizlikleri anlamak pek zor degil, acılan yeni konuların sebebi İsiloon ' a 1 aydır cıkmıyorduk ve son 3 İsiloon'da kutuyu almamız ve ROL + İron Belt atması bunların cekememezliginin gostergesidir. Gelelim Cristalize clanına atılan asılsız iddialara ; Siz o adamlara cocuk diyorsunuzda ben de priest oynuyorum pk sırasında bende kufur ediyorum (kendimden buyuklere bile) o oyunun heyecanından dolayı olsa gerektir bu da gayet normal bişe. Tekrar Soyledigim gibi RONESANS clanı bize (PRIDE-4PRIDE) ve CRİSTALİZE clanını cekemiyor oldugundan gereksiz ithamlarda bulunup sacma konular acmıştır. Sebebide Yukarıda belirttigim gibi İsiloon'a 1 aydır cıkmıyor olmamız ve son 3 kutuyu almamızdır. Herkese İyi Forumlar.

Bize yoneltilen "Karaktersizlik" ithamının kime yakıştığını siz FRMTR sakinlerine bırakıyorum. Bizi oyalayıp isilyonu Kxperların duvarın icine cekmesine sebep olan ve bunu bir başarı olarak gorup sevinen bir clanın memberinin karakterden bahsetmesi de ayrıca oturulup duşunulmesi gereken bir konu. Ayrıca Crystalize clanı ile ilgili İddiamıza KSC olmasına rağmen asılsız diyen bu arkadaşın bu cumleyi yazmak icin Ne kullandığını da merak ettim doğrusu. Ancak illegal maddeler insana boyle beyin spazmları gecirtebilir. Bununla bitse iyi! Ustune bir de "Bende kufur ediyorum. Ne var bunda" diyerek ahlaki değer noksanlığını bizle hic cekinmeden paylaşan bir adama konu actıran Pride clan yetkililerine de anlam verebilmiş değilim. Bu adeta "Sıvadım, Uzerine TUY Dikiyorum" demenin farklı bir yolu olsa gerek. Burdan Pride clan yetkililerinden kişisel bir ricada bulunmak istiyorum. Guzel kardeşim Karalama konusu acıyorsunuz bari Turkcesi duzgun ve zeki bir Playerınıza actırın konuyu. Boyle şahısların zeka seviyesine inmekte biraz zorlanıyorum. Bir de boş icerikli konular acmayın. Somut kanıt ve suclamalarla gelin ki millete iyice rezil olmayın. Tutacak bir dalınız olsun. Bir anonim sozle siz Frmtr sakinlerine veda ediyor ve RONESANS Clanı adına verdiğimiz gecici rahatsızlıktan dolayı ozur diliyorum. "Biliyorsan KOnuş İbret Alsınlar, Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar" RONESANS Clanı İyi Forumlar Diler __________________