Sa Video iceriği forumtr kurallarına biraz aykırı olduğu icin farklı bir video koyup ordan yonlendirmeyi duşunuyorum umarım sizi uğraştırmaz iyi seyirler... Youtubede gelen neden bırakıyorsun sorularını serverin geleceği icin yanıtsız bırakıyorum ama forumda takılanlar bildiği icin sıkıntı yok. Yazacaklarımdan belki rahatsız olacaklar vardır ama gercekler bunlar ne yazıkki server aşırı derecede ittifak clanlarla dolu ve bu durum destanda şuan oynayan ve oynayacak olan butun userler icin cok ama cok kotu bir durum ben ki destanda 2 sene aralıksız oynadım uskoda en sevdiğim server dediğim serverden 1 ay icinde aşırı sıkıldım pk yok ekipler bf ve felankor dışında bowla cıkıp adam kesmeye tenezzul etmiyor butun clanların hem human hem karusta charları var herkes anlaşmalı kafası bozulan iki ırk bir olup tek ekibe saldırıyor ya aga onu gonder serverden bunu gonder siz ne yapmaya calısıyorsunuz pk atacak adam kalmayınca kendinizle mi pk atcaksınız yada sadece farm mı yapacaksınız he ben farm icin oynuyorum diyen gitsin mt2 oynasın tam o kafaya uygun bir oyun yani ben oyuna tamamen uzun bir ara veriyorum yada bırakıyorum ama oynayanlara ufak bir tavsiyem var yeni serverler boşalıyor ve genel kitle destana geliyor gb yukselişi ve forumlardan bu bariz belli kendinize gelin yeni gelen oyunculara guzel bir server sunun ki yeni serverleri bile bitiren bir server olsun herkes kazansın bu kafayla sadece bf den bf ye aynı adamlarla kapışır durursunuz uzatmanın anlamı yok anlayan bşiler anlamıştır zaten hadi Allaha Emanet... DN: Noktalama işaretlerine uğraşmadım direk yazdım okuyanlar kusura bakmasın link bu videonun altındadır tekrardan yorduysam affola iyi seyirler... __________________