MALZEMELER
2 corba kasığı margarin
2 su bardağı arpa şehriye
2 corba kasığı kuşbaşı et
2 adet biber
10 adet arpacık soğan
2 adet domates
2 su bardağı su
1 adet defne yaprağı
Kimyon, karabiber Tuz


HAZIRLANIŞI
Margarini tencereye alıp eritin. 2 su bardağı arpa şehriyeyi ekleyip, karıştırarak kavurun. 2 corba kasığı eti ekleyin. Birkac dakika daha kavurup, ince doğranmış biber ve arpacık soğanını ilave edin.
Domatesleri kup biciminde doğrayıp, tuzla birlikte tencereye ekleyin. Tum malzemeleri karıştırıp, 2 su barda suyu ilave edin. Defne yaprağını da tencereye koyup, 20 dakika pişirin.
Tencereyi ateşten alıp defne yaprağını tencereden cıkarın. Kimyon ve karabiberi serpin. Sıcak servis yapın.

__________________