Muzlu Cay Kokteyli (4 Kişilik)
Malzemeler:
2 Muz
6 cl. Muz Likoru
4 cl. Kanyak
1/2 litre Su
5 CayKaşığı Siyah Cay
50 gr Şeker
6 damla Angostura Bitters
HAZIRLANIŞI :
Muzları soyun ve dilimleyin. Kanyak ve muz likoru karışımına yatırarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Cayı demleyin, suzun, şekeri karıştırın. Cayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters’ı ekleyin ve kadehlere paylaştırın.
__________________
Muzlu Cay Kokteyli
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Muzlu Cay Kokteyli