Merhaba arkadaşlar ben Tugay (SheadBaby) Forumtr de acılan bir konunun altında gormuş olduğum bir yorum hakkında sizleri bilgilendirmek isterim. Gormuş olduğum yorum şudur: Merhaba Arkadaşlar Eski Golden Clan Lideriyim. Tekrardan clanı elime alım. Rahatsızlığımdan Dolayı bir sure oyuna ara vermiştim. Gelelim konuya . Oncelikle benim Clan anlayışımda Kufur kesinlikle yasaktır.. Jrde benim clanımdan birisine Golbar kayar sıra kayar item ne olursa olsun Bana ulaşabilirsiniz. bu gune kadar olan durumlardan dolayı ben ozur diliyorum. bundan sonra bu şekilde olaylar olmaması icin elimden geleni yaptığımı bilmenizi isterim. Teşekkurler.. Golden Clan Leader: ChivaSRedBuLL Yukarıda sizlerle paylaştığım yorumu yazan frmtr kullanıcı Emrglfdn kullanıcısıdır yani GOLDEN CLANININ BAŞKANI ( Emrah ) Biraz anımsatmak gerekirse eski YETENEKSİZSİNİZ Ve DANYDEVİTO charlarının Sahibi şimdilerde ise chivasredbul adlı okcuyu oynamaktadır Aslında clan başkanı hala aynıdır yaptığı şey kendi dolandırıcılıklarının ustunu ortme cabasıdır. Chivasredbulun Emrah olduğunu kanıtlayan fotoğrafın linkini sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar Bu arada rahatsızlığımdan dolayı bir sure yoktum derken de aslında eşiyle birlikte İstanbul’da tatil yapıyordu 😂😂 dilerseniz o fotoğrafları da hic cekinmeden paylaşabilirim buradan Emrahcım ben seni adam edecem kafana vura vura sen keyfine bak. https://eksiup.com/p/k21705925hqd __________________