1 Ay once Toprak isimli şahsın kefil olduğu Gokhan isimli şahıs Manes Sunucusundaki karakteri soymuş olup karakter ile birlikte insanlardan da item almıştı . Bu arkadaşın bana yaptırdığı toplam zarar 35.000,00 Turk Lirası . Gecen ay Zararın yarısını karşılayacağım diyen Toprak isimli şahsın ses kayıtları burda , sadece 3 part koydum cok sayıda part elimde mevcut 3 tanesi yeterli diye duşundum merak eden arkadaşlara ozelden dinletebilirim . Biri birine kefil oluyorsa 1 ay sonra yok kardeşim aramız bozuldu yok kardeşim şoyle oldu diye bir bahane olamaz diye duşunuyorum . Olmuş olsa dahi zaten bu ses kayıtları olaylardan sonra cekilmiş ses kayıtlarıdır hırsızlık 26 Aralık 2018 de olmuştur . 1000 TL gecen ay bi para attı Toprak isimli arkadaş , paranın hepsini odeyemem yarısını oderim dedi tamam dedim , biranda veremem dedi mağdur olan arkadaşların birtanesi ile İzmirde olduğundan yuzyuze goruşup onları ikna ettim . Yani ayda 1000 e okeyleştik ve şimdide şahsın bu ay ki odemesi gereken zaman geldiğinde arkadaşa yazdım ve cevabı : Arkadaş kendi sozunden donduğu gibi banada mağdurlara odeme yapma diyor . Belkide bu işi birlikte yaptılar 5 senelik can dostu ile, sonucta 5 yıllık arkadaşını 1 ayda satma ihtimalinden daha mantıklı birlikte yapmış olmaları . Kesinlikle ve kesinlikle ticaret yapmayın , yanınızda bile bulundurmayın . Ticaret yaptığımız insanlara once kişilik olarak bakalım , sonra maddiyatı duşunuruz . Konu bilgilendirme amaclı acılmıştır , iyi forumlar hayırlı akşamlar ... __________________