diez de lSinYoRl nickli karus asas hirsizdir demiştim ama hirsiz değildi yalancıydı
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- diez de lSinYoRl nickli karus asas hirsizdir demiştim ama hirsiz değildi yalancıydı
-
03-10-2019, 05:43:54Merhaba diez de lSinYoRl nickli karus asas hirsizdir demiştim ama hırsız değildi yalancıydı bana char satacakdı oyle anlaşmıştık anlaşmanın son aşamasında alacağım char ı gormek istediğimi gostermesini istedim cevap vermedi pm ye defalarca yazdım guzel bir dille fakat baska birisiyle konustunu a*f*k olmadını ve cevap vermediğini gordum bunun uzerine kufrettim cunku kufur edınce cogu ınsan cevap verıyor o da cevap verdı nıye kufur edıyon falan bende dedim char satacakdın saatlerdır pm atıyorum cevap vermıyorsun baskasıyla konusuyorsun charın hareket edıyor gezıyor moradon da dedim tekrar cevap vermedi bende bana yapılan kandırma olayına karşı ona hırsız damgası atarak karşılık verdim evet doğru birşey değil yaptığım ama civi civiyi soktu bu olayda her zaman beni destekleyen diez halkına teşekkurler buda olayı bılmeyenler ıcın eski konu lınkı __________________