Oncelikle s.a arkadaşlar Yazıcaklarım belki biraz uzun olucak ama icimi buraya dokucem o yuzden sonuna kadar okumadan lutfen iyi veya kotu yorum yapmayın. X clanına 66 lvlde girdim ALLAH razı olsun hepsinden sahiplendiler beni bende onları sahiplendim boşlukta geziyordum belki ama o boşluktan bi el uzanıp beni buraya cekti. Bugune kadar yaptıklarını veya kimin ne yaptığını unutamam buna ihanet denir benim gozumde Hepsinden binlerce kez ALLAH razı olsun. Beni adam eden onlar oldu. Cok seyi onlardan ornek aldım ve aldığım orneklerin birinde dahi bir yanlıs yoktu. Krallığı Apo abim (FACHAreturnBACK)'ten oğrendim. Benim uzerimde hakkı coktur. Onun krallığın son haftasında genellikle charında ben oldum event olsun para atma olsun yazı yazma olsun hepsini ondan oğrendim. Krallığa adaylık konusuna gelince bu benim kişisel kararım değildi aday olmamı clanımdan abilerim, kardeşlerim istedi. ALLAH razı olsun sonuna kadar arkamda oldular. Cok iyi biliyordum ben secilsemde secilmesemde onlar hep yanımdaydı o yuzden icim cok rahattı. Ve secimlerde Tek bir yanlıs bişey yapmadık. ( Oy charı, para ile oy alma. vs.) Gibi işler bize yakışmıcağını bildiğimiz icin hic işimiz olmadı. Ha kral olduk oy charı kullandınız dediler oyle dediler boyle dediler. Takmadım bile kimseye bişey ispatlamak zorunda olduğumu duşunmuyorum. ALLAH ve Clan arkadaşlarım buralara nasıl geldiğimi cok iyi biliyor. Pm event yapalım dedik her zamanki gibi para alamayan 15 yaşındaki cocuklar demediklerini bırakmadı kufur ettiler aldırmadım ama tek taktığım olay paraları kendi charlarına yada arkadaslarına atıyor demeleri oldu. Biz Kul hakkı nedir bilen insanlarız O yuzden bu tur işler ile işimiz olmaz. Bu bir oyun bile olsa ne haram para nede haram mal kapımıza sokarız. Ordan gelicek ALLAH'tan gelsin. Kral olduktan sonra tabi asıl iş pmler ile uğrasmak oldu belkide o kadar pm geliyorduki 1 tanesini bile yanıtsız bırakmamak icin elimden geleni yapıyordum ama bazı 7 aylık bebeler cewap wer bilmem ne falan filan soyleniordular kendi hallerinde. Herkese elimden geldiğince eşit dawrandım krallık kasasında para kalmadı kendi kasamdan dağattım yaklasık 11 12 gb kadar. Exp eventler yaptık yine. On gm gorduk Yakasına yapıştık Clanca. İllegeal olanların cezalanması icin elimizden geleni yaptık. Bircok acık ve gizli ban oldu. İyi işler yaptığımı duşunuyorum. Kırdığım veya yardım edemediğim insanlarda wardır. Hepsinden tek tek ozur dilerim ama bende insanım bende bi yere kadar yetişebiliyorum. Bu yolda yalnız değilim onuda cok iyi biliyorum cunku Arkamda X clanı war hic bişeyden korkum yok. Gorevlere gelirsek gorevleri hergun defalarca kez gectim boş olduğumda musait olduğumda ben gittim ozel olarak yapmaya kalktım. Tek tek ilgilendim elimden geldiğince ama benimde 2 kolum 2 bacağım war kimseden bir farkım yok. Bazı arkadaslara nasıl kral lazım cok iyi biliorum ama kimseyi kotulemiyorum herkesin yaptığında wardır bir bildiği. Benim elimden bu kadarı geldi inş. Bendan daha iyi işler yapabilecek birileri Cıkar. İnş bazı seyleri kokten sildirir. Benden bu kadarı oldu. Parmak ile kxper adamı gosterdiğimde Gm alt f4 cekti gitti suclusu ben oldum. İftira atanlarada tek cewabım ALLAH goruor bunları bu bir oyun bile olsa İnş. Gercekleri onlarada gosterir. warsa bir hatam herkesden ozur dilerim. dediğim gibi benden bu kadar oldu. İNŞ BENDEN DAHA İYİ YAPABİLİCEK BİRİLERİ GELİR. X CLANINA LAİK OLABİLDİYSEM BENİ BURAYA CIKARAN İNSANLARIN YUZUNU YERE EĞMEDİYSEM İCİM COK RAHAT. gerisi sizlerin takdirinize kalmış. Geride'de guzel anılar bırakabildiysek ne mutlu bize. Beni krallıkta oncelikle destekleyen X, SANCAKTAR, Spechless clanlarına tkşler. Desteklemeyen arkadaşlarada Tşkler herkesin eline sağlık. Geldiğimiz yeri unutmadık ALLAH UNUTTURMASIN.. X CLANI BENİM OZ AİLEM'DİR. VE OYLE KALICAK. BUNA GOLGE DUŞURMEYE CALIŞANLARDA HAK ETTİKLERİNİ BULUCAK. İNŞALLAH. İyi forumlar. (Y3ti) __________________