MALZEMELER
su (tarifte belirtilen olcude)
toz şeker (tarifte belirtilen olcude)
4 adet limon
4 adet portakal

HAZIRLANIŞI
Meyveleri yıkayın, kabuklarını soyup, cekirdeklerini cıkarın. Meyveleri bir kaba, kabuklarını ise su dolu diğer bir kaba koyun. Kabukların acı tatlarını gidermek icin, birkac kez suyunu değiştirerek kaynatın. Kabukları ve meyveleri, ağırlıklarının yaklaşık iki misli ağırlıkta suyun icinde yaklaşık yarım saat pişirin.
Pişen meyveleri ve kabuklarını ağırlıklarıyla eşit miktarda şekerle birlikte, onbeş dakika daha, devamlı olarak karıştırarak pişirin. Pişirdiğiniz marmelatı soğutmadan, kuru cam kavanozlara doldurun, soğuduğunda serin bir yerde saklayın.

__________________