Evet arkadaşlar. Yeni başıma gelen bir olayı anlatayım sizlere. Yakında isimlerini acıklayacağım kişilerin frmtr pazar bolumunde bir konusunu gordum. Exp Shard 10. 220 tl yazmıştı 200 vereyim dedim ve kabul etti. Banka hesabını telefonunu verdi goruştuk konuştuk. Yolladım parayı. Fakat item gelmedi. Bu kişi ile olan konuşmaların resmini cekerek sakladım. Daha sonra karakola gittim ve bayram tatili olduğundan savcılığa gidemedim. Bayram sonrasını bekledim. Daha sonra bu kişiye mesajımda savcılığa gideceğimi soyledim. Bu şahıs bana artvinde oturduğunu soyledi fakat istanbulda cıktı. Daha sonra benimle iletişime gecti. Bir yanlışlık oldu dedi ve parayı geri atmayı teklif etti. Ama bu iş burda bitmeyecek tabiki. Elimde bir cok resim ve dolandırıldığıma dair kanıt mevcut. Sizlere tavsiyem: İtem alırken yuzyuze olmasına dikkat edin. Veya oyunda referans arayın. Bakın bu tip insanların frmtr ve oyunda bir cok carı ve tanıdığı var. Bunlar şirket olarak calışıyor. Birbirlerinin konularının altına yorum atarak guvenilirlik belirtileri gosteriyor ve sizlere referans gosteriyorlar. Bakın : Parayı yatırdıysanız sizi oyuna cağıracaklar. Trade atıp ezik item koyacaklar. Sakın kabul etmeyin. Hemen ksc alın. Daha sonra pmden h.o gibisinden pm atacaklar. Bunların resimlerini cekin. Alış veriş yapacağınız kişiyle olan tum mesajlarınızı konuşmalarınızı kayıt altına alın. Frmtr oyun ws. Ve son olarak ne olursa olsun hakkınızı adalette arayın. Bugun beni dolandırmaya calışanlar yarın oburgun sizlerede aynısını yaparlar.. Şuan ben araştırmaya devam ediyorum. Gerektiği zaman kanıtlarla bu kişilerin nick ve frmtr uyeliklerini sizlere acıklayacağım. Ben paramı kurtardım. Siz dikkatli olun aynı şey başınıza gelmesin. İyi Forumlar __________________