Mantar ve bezelye soslu cnocchi tarifi icin malzemeler


Yarım paket gnocchi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr mantar Yarım kırmızıbiber Yarım sarı biber 100 ml krema 1 cay bardağı dondurulmuş bezelye 2 dal taze kekik Tuz Taze cekilmiş karabiber Frenk soğanı

Mantar ve bezelye soslu cnocchi Nasıl Yapılır


Gnocchi’yi kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve suzun. Mantarı kucuk, biberleri şerit halinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Bezelye, kekik yaprakları, tuz, karabiber ekleyip birkac dakika sotelemeye devam edin. Kremayı ilave edin ve yuksek ateşte biraz cekinceye kadar pişirin. Suzulmuş gnocchi’yi ekleyip karıştırın. Uzerine ince kıyılmış frenk soğanı ve pul biber serpiştirip servis yapın.







lezzet
__________________