3 su bardağı sut 8 yemek kaşığı toz şeker 7 yemek kaşığı irmik 1 paket vanilya 1 paket sade toz krem şanti Suslemek icin;
Renkli bonibonlar Damla cikolata Kurdan Havuc yada benim kullandığım meyve kurusu Bol hindistan cevizi (yaklaşık 1 ile 1,5 su bardağı kadar) Bir tencerede sut, şeker ve irmik alınarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Muhallebi piştikten sonra vanilya eklenip karıştırılır ve soğumaya bırakılır. Arada karıştırılır. Muhalebimiz iyice soğuduktan sonra toz şeklinde krem şanti eklenir ve karıştırılır. İsteğe gore suslenir. Kurdanla birbirine tutturulur. 1 saat kadar buz dolabında dinlendirilir ve servis edilir. Afiyet olsun.
__________________