Malzemeler :
1 butun tavuk
4 adet patates
1 adet soğan
Yapılışı :
Bir butun tavuk iyice temizlenir, derisi tutsulenir ve icine bir adet soyulmuş soğan doldurulur. Patatesler halka halka kesilir. Tavuk ve halka halka kesilmiş patatesler yanmaz bir fırın poşetinin icine konulur ve ağzı kapatılır. Torba bir kac yerinden delinir ve 200 derecedeki fırında bir bucuk saat kadar pişirilir. Daha sonra tavuk poşetten cıkarılır ve 10 dakika daha fırında poşetten cıkmış olarak kızartılır. Arzuya gore uzerine yeteri kadar tuz serpilir.
__________________
Fırında Tavuk
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Fırında Tavuk
-
07-09-2019, 18:55:51