S.a ArkadasLar BU konuyu acmamdaki sebep bos konuları ve gereksiz konusmlardan rahatsız oldugum icin acmaktayım ve benim gibi bir cok kişi rahatsız olduguna inanıyorum boyle konulardan gelelim su rahatsız edici konulara 1.pathosun efsanevi Kralı S4T4NİST arkadaslar Satanist hakkında bugune kadar bir cok suclama yapılmıstır ve yapılıyorda ve neler oldugunu goruyorsunuz ve bundan rahatsız olan kişi ve clanlar buna engel olmaya neden calısmıyorsunuz clanlar arası anlasarak her krallık seciminde birbirinizle anlasın bir krallık seciminde bir clan baskanı aday yapın bir krallık seciminde bir clan baskanını aday gosterin.Ve sunu bilinki S4T4NİST kendi clanı ve alt clanı olmak uzere ona destek veren clanlar varsa onlar sayesinde ve + oylar sayesinde kral oluyordur umarım..BAKIN BU onerim cok zevkli olacak bir deneyin. 2. konu ise Cok konusulan FaNatix Clanı Arkaslar bu clan yeni acıldıktan kısa bir sure sonra kolluk yaktı 1.sıralara kadar ilerledi arkadaslar bu kimseyi ilgilendirmes benide hatta ama tek sunu biliyoruz kendilerinin ardreamda np kasmaları ile kolluk yakılmamıstır baska playerlerin charları ile yakmıstır kollugu bunu bir cok kişi biliyor ve goruyordur. İtemlerine gelince bu clanın arkadaslar dediğim gibi nerden geldiği bizi ilgilendirmes +9 +10 olması eqer illegal bir sey sezdiyseniz gidin gerekli yerlere sikayet edin ki bir yandan Gm nin kız kardesimi her neyse onun ve clanındakilerinin itemlerine bir soz soyluyemiyorsunuz neden onlara karsı cephe almıyorsunzda kendi milletimizin itemlerine Clanlarına cene yoruyoruz.Onlar bizim sayemizde oyundan tat alıyorlar unutmayın yabancılardan cok biz oynuyoruz bu oyunu. 3. konu ise Bir arkadasımız kiralık itemlere nasıl buglanıyor ve + basılıyor die sormus VE bizim bu kişiye yardımcı olacagımza devlet sırrı gibi saklıyorLar kendimizi geliştireceğimize kendimizi daha duşuk seviyelere suruklediğimizin farkındamıyız acaba yabancılar her kucuk ayrıntıyı birbirleriyle paylasıyorlar ve birbirlerini geliştiriyorlar Bizimkiler ise np si az olan kişileri g3 clana bile almıyorlar nedense onlar kendi vatandaslarına sahip cıkarak 0 npden kolluk yaktıklarını gorduk ve yakacaklarına emin olun biz BİZ KENDİMİZİ GELİSTİRECEĞİMİZE CAMUR ATARAK BİR SEYLERİ PAYLASMAYARAK ONU BUNU KANDIRARAK OYUN OYNUYORUZ SUNU BELİRTMEK İSTERİM BENİM ONLARA KARSI BİR KİN YADA SEVMEME DUYGUSU İCİNDE DEĞİLİM SADECE BİRLİK VE BERABERLİK İCİN OLMAMIZ BİZE OYUNDA NE GUZEL TAT ALDIRACAGINI BELİRTİYORUM. 4.Eger kendi dilimizi kullanmak istiyorsanız kendimizi Alıstırarak Her zaman eski alıskanlıklarımızdan vaz gecerek bunuda gerceklestirebiliriz Cunku bu oyunu YabancıLardan cok biz oynuyoruz farkındayız bunun ama yapmamak icin caba harcımıyoruz bile BU KONUSMAMI OKUYAN HERKESE TŞK EDERİM BU KONUYU DAHA AYRINTILI YAZMISTIM AMA FRMTR 5 DK GECİRDİNMİ DİREK LOGOUT OLDUGUMUZ İCİN SONRADAN BİRAS EKSİKLİK İCİNDE HAZIRLANDI NEYSE UMARIM BİR KİŞİDE OLSA BU DENİLENLERE UYAR BİR KİŞİDE OLSA (EGER RAHATSIZ OLUYORSAN BIRAK ARKADASIM HİC ZOR OLMADIGINI ANLADIM)...ALLAHA EMANET OLUN umarım yanlıs anlasımlara yol acmaz [IMG]http://img206.**************/img206/2906/s0ulblack2oa4.jpg[/IMG] __________________