Akşam akşam baktım +75ler oyle duruyor.Exp party kurayım dedim.Zaten exp lazım bana da.Level duşmuştum.EvaAngelina kardeşime pm attım ve yukardan yazı gecirmesi icin istekte bulundum.lAlchoclill'de geri cevirmedi sağolsun.Manes 1 de party kurduk.Manes 2'de Booroya gittik.Legal partyimiz borooyu donerken, bazıları hic duşunmuyor ayda yılda bir exp party kurulmuş.Boş slot bulunmuş.Explerini kasıyorlar.Slota geliyorlar bize atak yapıp kesilince de koxperları alıp geliyorlar.Adalet işte bu.Wistro ve AcsediD arkadaşlarımı bu nedenle kınıyorum...Ss'ler ; h ttp://tinypic.com/r/2qa0j68/6 h ttp://tinypic.com/r/2qa0j68/6 Koxp :S ; h ttp://tinypic.com/r/k00x03/6 h ttp://tinypic.com/r/saxiq0/6 h ttp://tinypic.com/view.php?pic=1fwxvo&s=6 h ttp://tinypic.com/r/1fwxvo/6 Bufferin gidişi ve chaos saatinin yaklaşması sebebiyle partynin bozulması ; h ttp://tinypic.com/r/2yxqhc7/6 Party 1 ya da 1.5 saat kadar kasabildik ve premium olmadan %9 aldım.Wistro,AcseniD ve +80 koxperların Cz'de kurulan Legal exp partylerine karışmamalarını rica ediyorum burdan.Biraz duşunceli olun.Bu koxp ortamında kimse exp kasamazken 50 np icin bizi expimizden etmeye calışmayın.Ha geliyorsunuz.Eyvallah kesilip gidiyorsunuz +80 koxper getirmenizde ki amac nedir .? ayrıca yanında oto priest...Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Partyde bulunan ; BombastiCc - Umit abi (DehsetleR) AmenteuS - İsmini bilmiyorum (V) TheKarizmaPriest - Huso (DehsetleR) xByMoruqx-İsmini bilmiyorum (MagicForce) JustFatherWatch-Hakan abi (TheDehsetleR) Ainsley- İsmini bilmiyorum (OurForce) J0celynPich-Aykut abi (V) DragonLyon-İsmini bilmiyorum(TheOurForce) Tek tek teşekkur ederim...Ayrıca aracı olan EvaAngeline ve yazıyı geciren lAlcolicll (Ne kadar anlaşamasakda) duyarlılıkları icin teşekkurler...İyi forumlar. __________________