DOĞDUĞUN GUN
BABA: Ne kadar da guzel. Şimdi bu kucucuk şey benim kızım mı? Ne kadar guzel gulumsuyor. Hoş geldin Dunyama minik prensesim
MİNİK PRENSESİ: Bu gozlerini benden hic ayırmayan adam babam olsa gerek.

5 YAŞINDA
BABA: Prensesim benim, guzel minik prensesim. Soyle bakalım baban sana ne alsın?
MİNİK PRENSESİ: En cok babamı seviyorum. Babam, niye annemle uyuyor? Hep benimle uyusun, başkasını sevmesin.

10 YAŞINDA
BABA: Gittikce yaramaz oluyor, kime cekti bu kız? Onunla zaman gecirmeye bayılıyorum.
MİNİK PRENSESİ: Ben babama aşığım. Buyuyunce babam gibi bir erkekle evleneceğim. Onunla zaman gecirmeye bayılıyorum.

15 YAŞINDA
BABA: Ne kadar da cabuk buyudu. Eve de gittikce gec kalmaya başladı, bu gidişle başına kotu bir şey gelecek. Sanırım daha sert konuşmalıyım.
MİNİK PRENSESİ: Babam yuzunden arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geciremiyorum. Bana baskı uygulamasından nefret ediyorum. Ne zaman ozgur olacağım?

20 YAŞINDA
BABA: Artık sozumu dinlemiyor. Benden giderek uzaklaşıyor. Kendi parasını da kazanmaya başladı ya, bana ihtiyacı kalmadı tabi. Uzun zamandır tatlı bir-iki laf gecmedi aramızda. Zaten evi de surekli erkekler arıyor. Galiba Minik prensesim elden gidiyor.
MİNİK PRENSESİ: Her dediğime alınıyor, beni bir turlu anlamıyor. Hele gecen gun giydiğim mini eteğe karışmasına ne demeli? Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım. Cocuk muamelesi gormekten bıktım artık!

25 YAŞINDA
BABA: Bir gun bunun olacağını biliyordum. İşte evleniyor. Zaten aramız eskisi gibi değildi. Şimdi bir de kocası var. Prensesim beni terk ediyor.
MİNİK PRENSESİ: Boyle bir gunde bile o mutsuz ifadeyi takınmasının ne luzumu var ki? Biliyorum, onu bir turlu icine sindiremedi. Bu yuzden yapıyor. Kendi hayalindeki damat değil ya! Sanki birlikte yaşayacak olan o.

30 YAŞINDA
BABA: Cok az goruşuyoruz. Daha sık bir araya gelsek ne iyi olur. Hem torunlarımı da ozluyorum. Kendi arkadaş cevrelerinden fırsat bulup da bize gelemiyorlar ki...
MİNİK PRENSESİ: Babamları da cok ihmal ediyorum galiba. Yine telefonda cok uzgun geldi sesi. Hafta sonu onlara surpriz yapmak en iyisi.

40 YAŞINDA
BABA: Minik prensesim benim entellektuel duzeyimi yeterli bulmuyor. Ona gore cağın gerisinde duşunuyormuşum. Oysa kucukken derslerine hep ben yardım ederdim. Anlayamadığı butun problemleri bana sorardı. Şimdi beni beğenmiyor. Bir daha onunla asla politik tartışmalara girmeyeceğim.
MİNİK PRENSESİ: Babam giderek daha da cocuk gibi davranıyor. Surekli bir şeylerden yakınıyor. Gerci son zamanlarda sağlığı da iyi değil ama. Ya ona bir şey olursa? Zaten hicbir zaman dilediği gibi bir evlat da olamadım.

45 YAŞINDA
BABA: Minik prensesimin mutlu bir yuvası olması ne guzel. Gozum arkada gitmeyeceğim.Her şeyi kendi başardı. Onunla cok gurur duyuyorum.
MİNİK PRENSESİ: Babam icin cok endişeleniyorum. Onu kaybetmeye hazır
değilim.İlaclarını da hep ihmal ediyor zaten. Allah'ım onu benden alma!

50 YAŞINDA
BABA: Hic bir zaman seni ne kadar cok sevdiğimi unutma Minik prensesim! Ne kadar uzağa da gitsem hep seni gozluyor ve koruyor olacağım. Elveda Minik prensesim.
MİNİK PRENSESİ: Beni sensiz bırakamazsın baba. Ben kimin omuzlarında ağlayacağım, kim tum kalbiyle koşacak yardımıma? Ne olur gittiğin yerde cok mutlu ol. Ve hep yanımda olduğunu hissettir. Sensiz ne yapacağımı bilmiyorum ben baba ?

55 YAŞINDA
KRALI ARTIK UZAKLARDA OLAN MİNİK PRENSES:
Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığım. Keşke seni hic uzmeseydim diyemiyorum, cunku "keşke"lerin hicbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. Yine de beni duyuyorsan, lutfen seni cok sevdiğimi asla unutma baba...

SENİ COK OZLUYORUM BABACIĞIM, SENİ COK OZLUYORUM...

cok guzel yaaaaaa