Pratik ve kolay bir şekilde Cordon Bleu icin tarif
MALZEMELER
2 parca ince dovulmus biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 cay kaşığı kekik
1 cay kaşığı karabiber
1 cay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyo kağıdı
HAZIRLANIŞI
Etler az yağlı tavada cok az kızartılır. Folyo kağıtlarına konur, etleri aldığınız tavada mantarlar oldurulur,daha sonra mantarlar da folyaya aldiğınız etlerin uzerine dokulur, soğan ve domates yuvarlak olarak dilimlenir ve mantarlarin uzerine konur. Baharatlar eklenir ve bir dilim taze kaşarda konulduktan sonra, folyonun ağzı kapatılır ve fırına verilir.
175-200 derecede, 30 dk.fiırında pişirilir. Folyoyla beraber servis yapilir. Arzu edilirse yanına patetes puresi koyabilirsiniz.
__________________
Cordon Bleu.
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme