Malzemeler:

1/2 su bardağı un
1/2 su bardağı nişasta
500 gr sut
4 adet yumurta
1 su bardağı tozşeker
1 cay kaşığı vanilya
Milfoy hamuru
2 corba kaşığı dolusu margarin
Cilek (dilimlenmiş) veya cilek receli
Pudra şekeri

Yapılışı:

Şekeri, un, nişasta, yumurta, vanilya ve sut ile iyice cırpıp, kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişirelim. Ara sıra karıştırarak, iyice soğutalım. Soğuduğu zaman, 2 corba kaşığı Teremyağ ilavesi ile krema kıvamına gelinceye kadar cırpalım. Milfoy hamurlarını ikiye bolup, yağlanmış fırın tepsisine dizelim ve kızartmadan pişirelim. Hamurlar soğuduğu zaman, uzerine yeterince krema surup, dilimlenmiş cilekleri dizelim. Tekrar bir hamur, tekrar krema ve cilek koymak şartı ile uc katlı pastamızı hazırlayalım. En ustune pudra şekeri serpip, bir de butun cilek koyup, buzdolabında 1-2 saat soğutarak servis yapalım.
__________________