Soslu ve tavuk etli sandvic tarifi icin malzemeler


Malzemeler
500 gr tavuk goğus eti 4 dilim tam buğday ekmeği 2 kornişon turşu Akdeniz yeşilliği Sos icin
2 yemek kaşığı balzamik sirke 2 yemek kaşığı barbeku sosu 2 yemek kaşığı worcestershire sosu 2 yemek kaşığı mısır nişastası 1 cay bardağı su 1 yemek kaşığı esmer şeker Tuz Karabiber

Soslu ve tavuk etli sandvic Nasıl Yapılır


Sos icin gerekli olan malzemeleri derin kaba koyup karıştırın. Tencereye tavuk etini alın. Uzerine sosu dokup orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte tavuk eti dağılana kadar pişirin. Pişen tavuk etini elinizle ince parcalara ayırın. Ekmek dilimlerinin uzerine Akdeniz yeşillikleri ve turşuyu ekleyin. Etleri uzerine paylaştırın. Diğer ekmek dilimlerini uzerine kapatıp servis yapın.
Not: Sandvicin hafif olmasını istiyorsanız tavuk goğus etini tercih etmelisiniz.






lezzet
__________________