Arkadaşlar gecen aylarda biskuvilerin, cikolataların asitli iceceklerin ne kadar zararlı olduğu tartışıldı. Ustune ustuk hala kullanılmaya, fazladan fazlaya tuketilmeye devam ediliyor. Şimdilerde anneler cocuklarına oğlen tatillerinde biskuviler vermeye başladı. Hatırlıyorum biz kucukken okula ekmek arası gotururduk, şimdiki durumu goruyorum acıyorum cocuklara. Nasıl yapıldığı belirsiz şeyler tuketiyorlar daha gencecik yaşta. Ozellikle her gencte bir kola gibi gazlı icecek bağımlılığı oluştu. Genc yaşlı herkes gazlı icecekler tuketiyor. Bildiğiniz gaz iciyor herkes fakat kimse kopamıyor. Ben bu gibi zararlı şeyleri bırakma kararı aldım uzun bir sure once. Peki hic yemiyor muyum ? Tabi ki arada sırada cok nadiren, misafirlikte ikram edilirse az bir şey biskuvi yerim ama kola falan icmem, asitli şeyler kullanmadığımı acık olarak dile getiririm.

Bence koylerde yaşayan cocuklar şehirlerde yaşayan cocuklara gore daha iyi besleniyorlar. Yedikleri coğu şey doğal oluyor. Fakat uzucudur ki onlar da şehir hayatına ozeniyorlar. Şehir hayatı dediğin nedir ki? Her yerde dolu dolu insan, her yerde trafik, her yerde kirli hava, her yer beton ve inşaat. Fakat televizyonlarda gosterilen ise tarihi mekanlar, denizler, diskolar barlar... Şehirdekiler yemyeşil alanları ozluyor, bizim insanımız ise oraları bırakıp şehire geliyor bu da ayrı bir konu tabi. Konum zararlı besinlerdi nereye kadar geldi kusura bakmayın ama buna da değinmeden edemedim.

Sizlerinde goruşlerini cok merak ediyorum. Sizlerde goruşlerinizi yazarsınız sevinirim.