Oncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar sağda solda reklamını gormuşsunuzdur oyunun, adı CengizHan2. En başında şunu soyliyim size, oyunun %50 si Knightcı. Ve oyun nasıl bişey ozet geceyim hemen; 4 Irk var; Pers, Turk, Rus, Moğol Knighttaki savaşlar gibi atlarınıza falan binip gidiyosunuz savaşa ulke gorevlerini yapıyosunuz ve en az Knight kadarda zevkli oluyor bu pvp. Oyunda atın dışında her turlu binek var;aslan, kaplan, gergedan, mamut vs. vs. Oyunda Bdw sistemi gibi bişey var. mesela 2v2 6v6. Bide CSW gibi lonca savaşları var kral kralice olabiliyosun, lord olabiliyosun. Ayrıca oyunda meslek oğrenebiliyosun ve bu mesleklerini geliştirerek urettiğin şeyleri uygun fiyata satıp yolunuda bulabiliyosun. Ve boss event gibi bişey var oyunda her gun 6-7 defa oluyor. Derebeyleri diye adlandırılıyo bu boss event. Skiller knighttaki skillere cok benziyor. mesela malice gibi defans silme olsun, kitlemesi olsun, Nova etkisinde skiller olsun. Effectlere değinicek olursam, evet oyun biraz effectlerden sınıfta kalmış. Fakat oyundaki sistem harika olduğundan, effectler gta vice city deki gibi duşuk olsa dahi yine oynuyosun. Aynı Knight gibi. Oyunda 3 hafta once yeni server acıldı. Bizde tekrar başladık. Ve ben şuan oyunda Lordum Buda Boss keserkenki bi ss benden Buda ben daha lord olmadan onceki bir ss arkadaş cekmiş __________________