Belki tanıdınız belki oyle bir imkanınız hic olmadı, belki aranızdan bana cok kufredenler oldu, belki aranızdan beni bi abi, bi kardeş gibi gorenleriniz oldu. Ama şunu bilinki ben herzaman hepinizi cok sevdim, cok sevicem. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmadım, yaptıysam affola. Kimseyi bilerek kırmadım, kırdıysam affola. şimdi arkamı donup bu kapıyı kapatırken bilinki yureğim cız ediyo, hafiften icimde bi burukluk... Bu oyun bi oyundan oteydi benim icin bi dunya gibi bişeydi. ama işte 2-3 capulcu yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda kalıyorum şimdi. Dark_mare kankamdır, kardeşimdir, canımdır. Bende şuan onla aynı durumdayım. onunda benimde ilk karakter sayfasındaki karakterlerimiz silinmiş durumda, yna karakterler duruyo, tabi inn host takilerde tamamen silinmiş. duyumlarımıza gore ilk 10 klandakilerin coğu lider ve asisti bizle aynı durumda. Uzun uzun size olayın nasıl olduğunu / olabileceğini anlatmıcam alttaki dark ın topic inden okuyabilirsiniz. ama şimdi oda bende arkamızı donup kapıyı usulca kapatıcaz. İster oynamaya devam edin, isterseniz şuracıkta şu oyunu bırakın ama şunu bilin bir gun yeniden gine bunun gibi bir online coplukte karşılacas, kendinize iyi bakın dostlarım... elveda... __________________