Arkadaşlar cozumu arkadaşımız verdi fakat bir konunun icinde verdiği icin kimse yararlanamadı. Ben tam olarak bi konu acıyorum ve sabitlenmesini istiyorum. Diğer konuları silebilirsiniz. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Amorevole
Arkadaşlar cozumu buldum...Hemde kesin cozum gecici değil. hepimizin bilgisayarında 3 haftadır hızla bulaşana bu olhrwef.exe adlı virus var.bunu hic bir antivirus programı silemiyor neden kendisi bir gizli dosya ve gizli dosyaları gostermeyi engelliyor bir arkadaşımız yazmıştı bunun ustune baya bir araştırma yaptım...Kendisinede teşekkur ederim. Peki antivirusler bunu buluyor ama silemiyor ne yapıcaz? -Onunda cozumu bende . oncelikle combofix i bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor w w w. gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011 (virus taraması yapın ben gezginlere guvendiğim icin yapmadım.) (Linki Biri duzeltirse varya deli gibi mutlu olurum xD) 1-Oncelikle BİLGİSAYARIM a sağ tıklayıp , ozellikler diyoruz, oradan da sistem geri yuklemeyi iki diskte de kapatıyoruz.daha sonra bilgisayarınızda combofix i calıştırıyoruz.( bilgisayarınızda acık olan hicbir program/ pencere olmamalı) işlem yaklaşık 10 dk suruyor. Bende bu kadarda bitti bunu yapmamla her şey hal oldu ama diz ustu bilgisayarıma yaptığımda bunla yetinmedi... 2-Bilgisayarı kapatıp, guvenli kipte acıyoruz. 3-guvenli kipte bilgisayarı administor olarak acıyoruz. oncelikle klasor secenekleri / gorunumden gizli dosyaları goster diyin. 3-(un ayrıntısı)sonra tekrar bi bakın gizli dosyaları goster olmuşmu diye. 4-c:windows/system32 klasorunden afmain0.dll, afmain1.dll, afmain2.dll dosyalarını bulup silicez. 5-başlat calıştır a REGEDİT yazıyoruz.F3'e basıp bu dosyaları arayıp siliyoruz olhrwef.exe , ahnrpta.exe , afmain. 6-başlat - calıştıra msconfig yazıp enter a basıyoruz. acılan pencereden başlangıc kısmına tıklayıp hkmd.cmd ve ohlrwef.exe varsa bunlardaki tik i kaldırıp onaylıyoruz. 7-Her şey bittikten sonra tekrar combofixi calıştırıyoruz...combofixin işlemi bittikten sonra tekrar gizli dosyaları goster gosterme komutuna bakalım goster de sabit kalıyorsa Helal olsun bize be işte Turk gucu Hala Duzelmeyen Arkadaşlar Varsa Adım Hıdır Elimden Gelen Budur :S
tam tamına 12 tane makinede bu cozunu denedim. (Cafe,kendi ve arkımın pc) ve %100 sonuc aldım... Deneyin yapamayan olmaması gerekiyor daha 1. işlemde kabul etti benim pclerde. İnş cozersiniz sorunu. __________________
Korece Dc (%100000 garantili cozum)
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Korece Dc (%100000 garantili cozum)