Arkadaşlar Duşundum Nereye Acayım konuyu Diye...Karar veremedim Buraya actım..Eğerki Uygun Değilse Mod. Arkadaşlardan Taşınmasını Rica Ediyorum...
Aslında Hem Komik Hem Acı...Topluma Mal olmuş Sanatcılar ve Şarkıcılar Bu Tur Soylemde bulunmaları Trajıkomik....
'Bircok arkadaşımın icime girmesine izin verdim, ve ben oyle her arkadaşımı icime alan biri değilimdir!!!'
==> Deniz Akkaya
`Kanada gibi denizaşırı ulkelerde cok bulundum...`
==> Amerika`dan Britney Spears
`Herkes bir şekilde kadın olur ama hanımefendi olamaz!..`
==> Muzeyyan Senar`ın kızı Feraye Işıl`dan Bulent Ersoy`a
`İnsan, hayvan... her canlının yavrusu ne guzel. Oyle değil mi sevgiliseyirciler?`
==> Defne Samyeli (Show Haber)
`İlham kaynağım şu gorduğunuz Boğaz. Bu deniz, okuze bile ilham verir...`
==> Serdar Ortac
`Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim...`
==> Hulya Avşar
`Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum. Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor...`
==> Tuğba Ozay
`Mozart dinlemiyorum ama Turkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim'
Emrah
Oyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene icicem bir daha omur boyu hic sivilce cıkmayacak. İşte oyle bir sivilce ilacı aldım ben...`
==> Guzide Duran
`Annem bana `Or..pu Cocuğu!` diye bağırdığında oluşan ironiyi hic bir zaman anlamadı...`
Jack Nicholson
`İnsan sevdiğine `Sana geleceğine bana gelsin` der. Oyle değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır...`
==> İbrahim Tatlıses
`Bu tokat olayından sonra hayata bakış acım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum...`
==> Hande Ateizi
Coly top diye Hasan`a vurdu. Ama Hasan`ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan...`
==> Turkiye - Senegal macı yorumcusu Omer Urundul
`Sigara oldurur ve eğer olurseniz hayatınızın onemli bir parcasını kaybedersiniz...`
==> Brooke Shields
`Cennet, herkesin barış icinde, mutlu yaşadığı ve buluttan buluta zıpladığı bir yerdir. Ve uzun sakallı yaşlı bir adam etrafta dolaşır; O tanrıdır...`
==> Britney Spears
`Bak kızım sana şimdi bişey soylicem şasıcan... Ben Salvador Dali`nin sekreteri ile beraber oldum Paris`te biliyor musun? Pariste yaani, yaa Salvador Dali... Benim babam da yaşamıştır diyosun... Senin baban Salvador Dali ile nasıl birlikte olur kızım? Demek ki size burdan bi
sınav gelecek ki tepki gosteriyorsunuz değil mi? Yaaa Salvador Dali...`
==> Yıldo
`Her ne zaman televizyon seyrederken dunyada aclıktan olen zayıf cocukları gorsem ağlarım. Yani demek istiyorum ki; onlar gibi zayıf-ince olmak isterdim ama butun o sineklerle ve olumle ve o tip şeylerle değil...`
==> Mariah Carey
`Ortada bir hakaret yok. Hıyar kelimesini kullandım. Bunu kendime de kullanırım. Yanlış anlama olmuş. Televizyonlar hıyarın h`sini alıp `h....tir'` yapmışlar...`
==> İbrahim Tatlıses
`Ben kucukken devamlı ruyamda uzaylıları gorurdum. Boyle gri kıyafetli acayip parıldayan yaratıklardı. Geliyorlardı ve beni alıp goturuyorlardı...`
==> Tuğba Ozay
`Ben şimdi parcayı Cengiz`in bana oğrettiği gibi okumadım. Cengiz bana bi nağmeler oğretiyor, cok değişik oluyor. Eğer oyle okursam hakikaten cok guzel oluyor...`
==> Seren Serengil
`Annem hakikaten cok kaliteli bir sanatcı annesi...`
==> Seren Serengil
Guner Umit ==> `Dunya kupasında 130 gol atıldıysa kac gol yenilmiştir?`
Vatan Şaşmaz ==> `...ımm, 35
Guner Umit ==> `Mutfakta kullanılan uzun saplı herhangi bir mutfak aleti?`
Kibariye ==> `Utu masası!`
`Hadi len bir kıta okiim...`
==> İzzet Yıldızhan, Tgrt`deki şovunda
seyircilere doğru soyledi
Gazeteci Sorusu: `Turkan Hanım, gozlerinizi bağışlamayı duşunur musunuz?`
Turkan Şoray yanıtı: `Bugun mu?`
`--Senin ağzını yerim-- toplumda cok sık kullanıldığı icin boyle bir şarkı cıkarttım... `
Sinan Ozen
`Vucudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa...
O zaman toprağın altında nefes alabilirsin...`
Cuneyt Arkın
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- ..::Unlulerden Guzel ve Anlamlı Sozler(Bakmadan Gecmeyin)::..