Son zamanlardaki archery servarsı
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Son zamanlardaki archery servarsı
-
02-10-2019, 20:26:55Arkadaşlar sizde farkettiyseniz son zamanlarda forumda supekli bir archery team andream archery base archery gibi bir cok konu acılmış bulunmakta . Bende bir zamanlar archery oynadıgım icin biraz yardımım olur belki gibisinden birleşen serverlarda ne gibi itemler yaparsak pk atabiliriz tarzında bir konu acmak istedim. Oncelikle diyeceğim itemler sadece birleşen serverlar icin gecerlidir cunku ornek destan olsun o server hakkında hic bir bilgim yok ve atilla ressurection ve anatolianın pazarını pk sını bildigim icin burda soyluyorum . Andream oynuyorsanız ve butceniz az ise Atillada başlamanızı oneririm pk pazar olarak cok canlı ve koxper goremezsiniz . Benim bu servera gore item tavsiyelerim. +9 İron bow veya +9 Citin bow minimum(citin bow daha hic gormedim pazarda) Daha cok 1ws1 lere girmiyeceğiniz icin atack archeryde cok onemli uzaktan işleniceksiniz ve archeryde andreamda skiller cok az ve 57 skill az vuruyo bana gore . Kıyafet olarak tavsiyem burda asaslar gercekten cok sağlam teklenmemeniz icin 2 parca +8 citin gogus don . 2 parcada +9 fp kol ayak yapabilirsiniz kafalıkda dd 15 iyi olur. ayrıca +8 fp 1 tane ek olarak kafalık alabılırsınız ınvertory i iyi oynuyorsanız işinize yarar. Takı olarak benim 2 ay once kullandıgım takıları yazıcam . 1x +3 elf ring 1x +1rol 1x Bdn +3 1x Dex 16 1x R.e +3 1x Judi belt +3 veya +2 de olur yanına ek olarak iron belt alırsanız daha daha iyi olur bu takılarla gercekten cok iyi iş yapıyordum . archeryde en onemli şey bana gore mana silme ne kadar cok ustunuze alırsanız rakipten bir okadar ustunsunuz demektir .Benim saydıgım itemler orta derece iş yapabilirsiniz atilla andreamında. Bu konu hakkında benden daha iyi bilgisi olan arkadaşlar var yanlış bilgiler vermiş olabilirim . Uyarırlarsa mesela ib yerine cb alsa daha olur diye duzeltirim iyi forumlar. __________________