butun karakterlerin + ları - leri (muthiş 1 yonlendirici olacak)
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- butun karakterlerin + ları - leri (muthiş 1 yonlendirici olacak)
-
02-10-2019, 20:24:30Arkadaslar Yaziliya Calisacaktim Ve Aklima Acaba Bn Ne Kadar Knİght On Bİlİyorum Dedİm Ve Bunu Yazmaya Kararverdİm İ İste Var Ne Yok Burada Warİor (+ Lar) 1,İlk Basta Cok SaĞlam Adam,can Ve Defans Konusunda Dİyecek Yok Str VerdİĞİnden İstedİĞİnİz Kadar UstUnUze Mana Alabİlİrsİnİz Boss Konusunda Bİre-bİr Cz De Lvl 60 Tasn Sonra Korkulacak Adamlardan Bİrİ (- Lerİ) Sw İ Baskasindan İster Buff U Yoktur Elİnde Kalİtelİ 1 Sİlah Yoksa Adam Olmaz Lvl 60 Tan Once Hele HİC Adam Olmaz Kyafet Konusunda Cok Masraflidir CunkU Shell Chİtİnden AsaĞisi Kurtarmaz .bİrde Cz De Cok GOze Batan 1 Adam. Ha 1 De Wolf Ve Str De Yok (hep BeleŞcİdİr Bu Warİor Var Ya Mage(+lar) 1 Defa Genel Olarak CoĞu Adam Paper OlduĞundan Fazla 1 Kiyafet Sorunu Yok Can Konusunda Yeterİ Kadar Nasibİnİ Almistir Uzaktan Sallar Ve Kaciracak Dİye 1 Sorunu Yok Kesİn Tutar İyİ KOtU 1 +8 Staff İdare Eder (fazla Bİlgİm Yok Ama) (-ler)sw Yok Defans Yok Buff Yok (yok Ta Yok Valla) 60 Olmadan (nova Gelmeden) Adam Olmaz Ama EĞer Ben Kasarim Lvl 70 Yaparim Dİyorsaniz Sİzİ Kİmse Tutamaz(la Baya Kafİyelİ Oldu Ha) Prİest(+lar) Bİr Kere Prİestsİz Party Olmaz Mutlaka Vardir 1 Tane.canknusunda Paper Se Nasİbİnİ Almistir Buff Ta Varsa Ne Ala. Kiyafet Sorunu Yok (fazla Para Harcamaya).bİrde Czde Buff Sİlme Ve Defans Yok Etme Varya Bİtİrİyor Bnİ Lvl 62 Den Sonra Kİmse Tutamaz Onu Czde Ve Ex Partyde 1 De( Koxp Varsa Oh Ne Ala Healle Dur Kendİnİ Hareket Ederken) (-ler) Defans Yok Sw Yok Bİraz Dİlenİr Yanİ. Bana GOre En Sikici Adamdir Buff Verİr Oturur CunkU (healciysan Sorun Yok) Cz De Lvl 62 Ye Kadar Adam Olmaz Ama Buff Verİr Oturursa Bİlmem. Bİrde Battle Prİest Olacaksa İyİ Bİr Sİlah Gerek. İste Bnİm Adamim (rogue) (+ Lar I GOrelİm Sİmdİ) Lvl 55 Te Baya Adam Oluyo (bicakciysan)kendİnİ Kaybetme Stealth Mukemmel Bİr Ozellİk.partye GOrUnmezİ GOsterme Oh Ne Ala Sw Sorunu Yok.UstUnU UstlUk Lİght Feetle Senİ Kİmse Tutamaz.wolf Var Ohh Lvl 60 Ve 62 Gİbİ Mukemmel Bİr Cz Adamisindir (okcuyu Tavsİye Etmem Cunku Cok Iskaliyolar Ama Koxp Varsa Benİm Arkdasim Gİbİ 50 Gunde Lvl 69 Olur 3 Gunde Cz De 71k Np Kasar Sonra Da Banlanirsin) (-)ler NelermİŞ Bakalim Kalİtelİ Esya Hem Gerek Hemde DeĞİl Hem Paper Hemde Shell Cİhİtİn Gİyersİn İkİsİde Karli Buff Ve Ac Sorunu Var Kalİtelİ Bicak Ve Kalİtelİ Bİr Bow Gerek Can Bakimindan Nasİbİnİ Almiyo,almasi İCİn Kalİtelİ Takilar Takmali Onlarda Uskoda Cok Pahali BİldİĞİnİz Uzere. Bnİm SOyleyeceklerİm Bu Kadar EĞer Yardim EtmİŞsem KUcUk 1 Rİcam Var +rep Pls arkdaslar EĞer AtladiĞim Yer Varsa(mutlaka Olacak )sİzde Ekleme Yapin EmeĞe Saygi __________________