Arkadaşlar bir cok arkadaşımız forumda koxpsuz oyun vS yok clan bayraklarını değiştirin premium almayın gibi yazılar yazmış. Sizin dediğiniz oun tarzı 2 sene once bitti arkadaşlar. Oyun Turkiye ve Cin dışında oyuna giren yok denecek kadar az. Cinliler oyunu para kazanmak icin oynuyor . Ya turkler ? Herkesin şu oyunda en buyuk amacı bi şekilde item ve gold barlarını TL' ye donuşturmek ( Yok ben zevkine oynuyorum diyen yalan soyler ben daha item yapıp oyundan sıkıldım alın itemlerimi diyn gormedim ) Şimdi ben legal oynamak istiyorum diyen 1 2 avanak olacak . Oyunun o kadar buyuk bir pazarı var ki sizin almayacağınız 1 2 premium k2 yi zarara sokmaz . Zam yapar Premium a olayı cozer. Sonucta lacak bir suru kişi var. Şimdi gelelim neden herkes koxper olsun dediğime . Bir cok k2 urunleri satan firma Gold Bar karşılığı urun satıyor. Koxp mana yemediği icin odediğiniz tek masraf Rpr parası =) 1 ayda en kotu slotta uzerinizde biriken para 10 11 GB bu para ile aylık koxpunuzu ve premiumunuzu cok rahat alabilirsiniz. Sizde artık Para dokmek istemiyorsanız bu bir teklif size Salak sacma yorumlar eminim olacak ama oyunun geldiği nokta bu. Her ay 100 lerde Dolar odeyen kişiler var malesef aldıkları hizmet en iyi koxper ile aynı. __________________