) yonetici ve moderator ve her bi şey olduğu yerde! Ne bilim esti! no_war kardeşinizinin paylaşımı tuttu yine! 150.000 bilmemkac kişi ile ama! buyuk kitleye oynuyorum

İnsan bi boyle karmaşıklıklar icine girince boyle icini dokesi geliyo. Ben oyle bi mahlukum ya da. Şimdi olayın ozu benim sıkılmamdır ha! Başka bişey değil. Bu herif sıkılmış, konu yazmış boşuna diyenle burdan sonasını okumasınlar lutfen. Hayırlı gunler onlara...
Bir İzmir'li guzel! Yanıbaşınızda. Fiziksel ozellikler onemli değil! Onemli olan o miss dediimiz şey var ya! Ondan kokması, ve İzmir'li guzele yakışır asalette olması. Bakın kız demiyorum ki bayanlar da bir İzmir'li guzel beyefendinin yanlarında olduğunu duşunebilsinler! Ya da geyler... Tmm tmm dağılma hemen. Yer Moda Sakız cay bahcesi, kafe fln filan. Ne deniyosa oraya! Bole iki koca minderin uzerinde oturuyorsunuz, ne oturması! Boylu boyunca uzanmışsınız İzmir'li guzel de onunuzde uzanmış, yan yatıyorsunuz. Mevsimin son demlerini yaşayan guzel İstanbul kavakları o huzur verici hışırtılarını cıkartırken sizi rahatsız etmeyecek derecedeki guneşin arada sırada yuzunuze vurmasına izin veriyorlar. Az once indiğiniz vapurdaki sert, haşin kuzeninin aksine hafif ve narin bir ruzgar serinletiyor sizi. O kadar narin ki suratınızı okşayıp gecemiyor. Guzel yuzunuze dokunup orada kalmak icin caba sarfediyor sanki ve başarıyorda. En ust noktaya ulaşınca bıraklılır ya herşey. O da oyle yapıyor sizin suratınızda manevi huzurunun doruğuna ulaşıyor o tatlı esinti ve yokoluveriyor... Tadmaya doyamadığınız o İzmir'li guzelin kokusu "misss" yine ciğerlerinizde... Gozunuzu bir acıyorsunuz ki o guzelin boynundan almış kafanızı goğe cevirmiş şu sozleri duşunuyorsunuz;
GEL NE OLURSAN OL GEL!!!
Yaşasın manevi huzur, yaşasın ozgurluk, yaşasın guzel yaşayanlar! Cok yaşasın...
Kahrolsun teror, faturalar, riya, yalan, dırdır, savaş!
MERHABA NİRVANADAKİLER!!!
(Cok başarılı bir anlatım oldu mu ve hayalini kurunca ulaşabildiniz mi bilmiyorum, ama ben nirvanaya boyle seyahat ettim bunları yazaarken...)
Saygılar...