Acık konuşalım imzalarda ki itemler...
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Acık konuşalım imzalarda ki itemler...
-
02-10-2019, 20:16:27Bazı imzalara bakıyorum ne biliyim iron neclealar rol lar glass beltler ucuşuyo.Kendime soruyorum bende niye bu itemler yok haa var ama onlar kadar değil.Diyorum ki levelden mi acaba adam levelini yazmış level 61 62 taş catlasa 65 len ben 66 yım onda olmayan ne eksik boss fazla kesiyo desek o da değil bir gunde 4-5 talosu aldığımızı bilirim clanca ve sadece soul almışızdır en şanslı olduğumuzda belki bi elf belt.Bu gune değin 43838437348328 tane sq kestim daha iron nec ile tanışma fırsatı olmadı yada 4387493847 tane talos yine iron belt gormedim bile ...Bach bi ton bach kestim daha bach tan bırak rol item duştunu gormedim...Şimdi ya bu imzalarda ki itemler şişirme ki deil gercekten itemlere sahipler 2. secenek bu itemlere ytl verip alıyolar ve sanırım satanlarda direk dupeci 3. su bu item sahibi olanlar dupeci.Eğri oturup doğru konusalım level 70 te olsa bir insan o kadar sağlam item yapabilceğine inanmıyorum.Ha nooolur belki bi clan kurar tum clan buna calısır tum boss droplarını buna harcarsa belki...Vala inatla 70 e kasacağım ama hic umidim yok tamam bi şekilde cz de pk yapacağıma dair.Gelelim asıl konuya be arkadaşlar siz bu itewmleri nerden buluyosunuz ne biliiim gidip bi başınıza isiloon falan mı kesiyosunuz yoksa goblin satıp biriktirerek mi aldınız (arkadaşlar sacma bi konu değil cidden demin yabancı bi sitede adam saymış itemlerini nevrim dondu level 65 assas adamda eksik yok fazla var...CS+6 bile var ulan +0 nı bulsam bi ay bayram yaparım) __________________