"Emeğe saygı" nedir? Kendi yazım guzel yorumlara yarım milyon rep!
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- "Emeğe saygı" nedir? Kendi yazım guzel yorumlara yarım milyon rep!
-
02-10-2019, 19:42:17Herkesin ağzında bu laf "emeğe saygı rep pls" Emek nedir? Emek bana gore bir insanın diğerlerine yardım etmek icin zaman harcamasıdır. Orneğin birinin yaptığı calışmayı alıp altına alıntı bile yazmadan vermek emek değildir.Hatta alıntı yapınca bile emek harcamışsınız diyemeyiz. Onemli olan orjinalliktir. Eğer bir adam kendi karakterinin sslerini duzenleyip foruma koymuşsa o adamdır emeğine saygı duyulucak olan. Ayrıca bana gore gercekten emeğine saygı duyulacak kişiler hicbir zaman "emeğe saygı pls" demez cunku zaten saygı duyulacağını bilir. Sozum şudur arkadaş rep istemek icin paylaşım yapmayın. Gercekten yararlı olacaksa yapın.Herkes size o zaman saygı duyar. Hakettiyseniz rep atar.Dilenerek bir yere varamazsınız. Ote yandan kendi emeğiyle konu acmış arkadaşlara saygı gostermeyen kişilerde var. Bu, onların kucukluğunden başka bir şey değildir. Forumda bir suru yararlı konuda 15 taneden az mesaj var ancak bakan kişi sayısı 5000! Bu, bana gore ayıptır, karşısındakiyle dalga gecmektir. İnsanları paylaşım yapmaktan soğutmayalım ve her mesajın altına "rep pls" eklemeyelim. Bu yazım herkese değil. Boyle yapanlar kendilerini iyi biliyor. Her konuya saygı gosterip mesaj atanlar ve konularında rep pls diya yalvarmayan tum arkadaşlara da teşekkur ediyorum. Konuyu buraya actım cunku bu olaylara en cok bu bolumde rastlıyorum. Saygılar. TheLastAngel __________________