K.o Şarki (hazirmisin. Tepecİklİ. Bu hale...)
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- K.o Şarki (hazirmisin. Tepecİklİ. Bu hale...)
-
02-10-2019, 19:41:09ONCELİKLE ALINTI DEĞİLDİR...10DK İCİNDE YAZILAN BİR CALIŞMADIR... HAZIRMISIN ? Oyle gun olduki Talosa yattık, Oyle gun olduki iron belt Aldık, Kızıp heal atmayınca Yatıp kalırdım, Boss bulunca biz hemen barışırdık.. sımsıkı Sarılıp pk atardık Raptoruma bakıp sen Bir şey Soyledin... Neyi Soylerdim Canım? Hazırmısın Yarim benle 80'e Gitmeye, Hazırmısın Yarim Paramunda Kasmaya, Hazırmısın Yarim benle boss kovalamaya, Hazırmısın Healim? Sen hazırsan Hazırım.... ------------------------------------------------- BU HALE DUŞUCEK ADAMMIYDIM Ko2 kotu bir oyun oynadı Yuzume FT ler bir bir kapandı.... Ne clan ne arkadaş Kimsem kalmadı Bu hale duşucek adammıydım ben Skiller Vurmuyor Potlarım Bitmiş Exp den Hic bir zevk alamaz oldum.... Ben bile kendimi kesemez oldum Bu hale duşucek adammıydım ben...... Herkesin itemi bitmiyor artıkk Raptorum Damageyi unuttu artık Yazık oldu bana Vaktime yazık Bu hale duşucek adammıydım ben..... ------------------------------------------------ El Moradlı mı ? ooooo K2 k2 , oooo k2 k2 Bir duruşun var bu bana yeter.... Bir pedalın var dunyaya bedel, Ey asaslar asası,ey krallar kralı Soyle bana Kimsin sen... Shelıne md sine vuruldum onun, Spike atışına hastayım onun, Ey asaslar asası,ey krallar kralı Soyle bana Kimsin sen.. Maradonlu mu ? Eslantlı mı ? Asgalı mı ? Elmoradlımı ? Ey asaslar asası,ey krallar kralı Soyle bana Kimsin sen.. Haydi eller şimdi eller aman Allah'ım oooo sallan oooo ahhhaa Allah'ını seven alkış diyorum.... Oldu canım Gozlerim doldu ---------------------------------------------------------------------- LUTFEN YORMLARINIZI ESİRGEMEYİN... MADE IN SERDAR ^^ İSTEK ŞARKI YAZILIR.... __________________